יישור שיניים לפני ניתוח לסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים לפני ניתוח לסת
    אביב
    25/02/2012

שלום שמי אביב בן 23 ויש לי מה שנקרא חיוך חושף חניכיים (gummy smile)...לפי מה שהבנתי יש ניתוח שבמהלכו כל הלסת העליונה מורמת כלפיי מעלה ואז זה מעלים את חשיפת החניכיים...לפי מה שאני רואה השיניים שלי ישרות אז האם אני חייב לעבור יישור שיניים לפני הניתוח הזה או שאני יכול גם לוותר על יישור שיניים? האם זה נתון להחלטתי והרופא יגיד לי שעדיף לעשות יישור לפני אבל לא חובה וזה נתון להחלטתי? או שזה כן חובה ולא שואלים אותי? חח....ועוד שאלה אחת...אם אני חייב לעבור יישור שיניים לפני ניתוח לסת אז האם אני יכול להשתמש ביישור שיניים שהוא עם המכשור הנשלף? או שאני חייב להשתמש בגשר הקבוע? פשוט יותר נוח מן הסתם הנשלף....אודה לכם אם תענו לי תודה...גם צירפתי תמונה שלי בעת חיוך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יישור שיניים לפני ניתוח לסת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    25/02/2012

ההחלטה לגבי הצורך בטיפול אורתודונטי טרם הניתוח תלויהה בבדיקתך המשותפת ע"י כירורג פה ולסת ואורתודנט שביחד יקבעו את נחיצות הטיפול והדרך לבצעו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל לא ענית לי על עוד שאלה

אביב
    25/02/2012

שאלתי עוד שאלה שאם נניח אני חייב יישור שיניים לפני הניתוח לסת אז האם אני יכול לעשות את היישור עם המכשור השקוף הנשלף שניתן להוציא אותו מהפה? או שבשביל ניתוח לסת אז חובה להשתמש אך ורק בגשר הקבוע? ומה לפי דעתך המצב שלי לפי התמונה שהעלתי? אשמח אם תענה לי על 2 שאלות אלו...תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה בבקשה

אביב
    29/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל לא ענית לי על עוד שאלה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    08/03/2012

עניתי. גש לבדיקת אורתודונט שיחליט על אפשרות הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו