קליקים במפרקי הלסת וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים במפרקי הלסת וכאבים
    מודאגת
    28/02/2012

מצטערת מראש על האורך ניסיתי לקצר.
    יש לי בעיה שמציקה לי מאוד כל החלק התחתון של הפנים שלי איפה שהלסת מאוד מאוד נפוח ולא אסטטי בכלל.

אני אספר בקצרה היסטוריה רפואית :

*אני סובלת המון זמן בכאבים איומים בלסתות , אי יכולת לפתוח את הפה יותר מידי ומין קליקים כאלה כשאני לועסת או פותחת את הפה. וזה מאוד מפריע לי לאכול .
    לפני 6 שנים עשיתי גשר ליישור שיניים, והאורטודנטית איבחנה בעיה במפרקים . (יכול להיות שזה הגורם לנפיחות בפנים?)
    *דבר נוסף יש לי עודף רוק . יש לציין בבדיקות דם יצא עמילזה גבוה (200). אולי זה גורם נפיחות?
    *דבר נוסף הוא שעברתי עקירה כירוגית של שן טוחנת ועוד לא השתלתי שן במקומה כלומר חסרה לי שן טוחנת אולי זה מה שגורם לנפיחות בפנים ואי סימטריות?

אשמח מאוד אם לאור הנתונים שנתתי תוכלו להגיד מה הגורם לבעיה המציקה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קליקים במפרקי הלסת וכאבים - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    29/02/2012

לא נשמע כי מקור הנפיחות הוא מהסיבות שציינת
    יש צורך בבדיקה וצילומים להעריך האם מקור הנפיחות בעצם הלסת או מהרקמה הרכה סביבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרקמה הרכה זה החניכיים נכון?

מודאגת
    29/02/2012

ובאמת יש לי דלקת קשה מאוד בחניכיים וכל הזמן הם אדומים ויורד לי דם כשאני מצחצחת. יכול להיות שזה הגורם לנפיחות?
    ואיזה צילומים אני צריכה לעשות? הלכתי לרופא פה ולסת והוא שלח אותי לצילום פה, לזה התכוונת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרקמה הרכה זה החניכיים נכון? - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    08/03/2012

הכוונה לעור ובלוטת הרוק באיזור המפרק ולא לחלל הפה. לפי מה שהבנתי משאלתך הנפיחות הינה חיצונית ולא פנימית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו