מה ההבדל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל?
    רון
    10/05/2007

סי.טי לסת - מול - סי.טי דנטלי

מה ההבדלים בינהם?

אם יש לי נגע לא ברור בחניכיים (בין שן 34-35) ועל מנת לשקול כדאיות הוצאתו שכן באזור זה נמצא עצב..
    מה עדיף לעשות?
    לסי טי לסת ניתן לקבל התחייבות במסגרת קופ"ח ואילו לסיטי דנטלי לא
    מה מהות ההבדל ומה עדיף?

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ההבדל?

הוספת תגובה

• סי. טי.

ד``ר דניאל ניצן
    10/05/2007

שלום רון
    CT דנטלי מדגים חתכים במישור מסוים - 90 מעלות לפני השטח החיצוניים של הלסת. זו הדמיה שיש לה יתרונות רבים. CT "רגיל" לא מדגים את הלסת במישורים הללו, ויש לו שימושים ויתרונות אחרים. שאל את מי שהפנה אותך לצילום איזה CT נחוץ לו - כפי שציינתי לכל מקרה צריך לבחור את ההדמיה המתאימה ביותר.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סד לילה

מיכל
    24/05/2007

שלום שמי מיכל ומזה שלושה שבועות אני עם כאבים נוראים בצד ימין בראש לכיוון האוזן איזור השיניים עד לעורף, עשיתי בדיקות כמו בדיקות דם שהיו תקינות, צילום צוואר שהיה תקין , רופא שיניים טוען שיש לי בעיה בלסת והפנה אותי לפה ולסת ואמר שאני צריכה "סד לילה" השאלה היא מה זה סד לילה , מתי מרכיבים אותו ואיך והאם זה גורם למגבלה מסויימת והאם הכאבים שיש לי יעברו בעקבות הסד לילה , אשמח לקבל תשובה בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סד לילה

ד``ר דניאל ניצן
    24/05/2007

שלום מיכל
    אם את שוחקת או מהדקת שיניים בלילה, סד לילה הוא פתרון טוב בשבילך. זו פלטה מאקריל שישנים איתה, ויש לה השפעה חיובית על מנח השרירים ופרקי הלסת. לאורך זמן היא עשויה לעזור ולהפחית את השחיקה/הידוק, ולכן להפחית את הסימפטומים הנובעים מכך.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו