פצע נפוח בשפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע נפוח בשפה
    שירה
    12/04/2012

שלום רב

שעתיים לאחר שקמתי היום, בזמן ארוחת הבוקר הופיעה לי נקודה נפיחות בשפה העליונה שהלכה וגדלה. לא ברור לי מה זה יכול להיות שכן אין סימן עקיצה או גירוד ואמנם יש לי הרפס אך כשהוא מופיע הוא הרבה יותר כואב, הרבה יותר קטן ואף פעם לא מופיע בבת אחת. אני לא אלרגית לכלום (למיטב ידיעתי) וגם לא אכלתי שום דבר חדש.. הנפיחות היא גם על השפה החיצונית וגם בחלקה הפנימי (כמו שאמרתי, הוא די גדול)

זה קצת מלחיץ (ומאוד לא אסטתי ולא נעים). אילו עוד אופציות יכולות להיות? האם יכול להיות שזו עקיצה על אף שהיא לא מגרדת? מה כדאי לנסות

אודה לתגובה או הצעות !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע נפוח בשפה

הוספת תגובה

• פצע נפוח בשפה - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    14/04/2012

שלום

לפי התיאור זה נשמע כתגובה אלרגית.
    אם לא יחלוף תוך מספר ימים אנא גשי לכירורג פה ולסת

בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חווה בדיוק את אותו הדבר עכשיו.

יעל
    07/01/2013

מעולם לא היה לי הרפס. נפיחות באמצע השפה העליונה בדיוק. נקודה אחת באמצע שנראית מוגלתית מעט. כאב קל מאוד- יותר מורגש מאשר כואב.
    אין לי מושג מה זה וזה כבר היום השלישי של התופעה. למישהו יש מושג???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו