מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הופיעו לי סימנים מוזרים על הלשוןד``ר דניאל ניצן30/04/2012
שלום,
מזה זמן רב אני מבחין בסימנים מוזרים על הלשון.
במהלך ביקור אצל שיננית, גם היא הבחינה בהם, והזעיקה את מנהל המרפאה לתת ייעוץ (הפנה אותי לאף-אוזן-גרון).
בדיקה אצל רופאת אף-אוזן-גרון לא העלתה ממצא מיוחד, אולם לאחרונה, לאחר אכילת בשר, הסימנים המוזרים הופיעו בצורה הקשה ביותר שלהם, (תמונות מצ"ב). ייצויין שהרגשתי עקצוצים ויובש בלשון כשהם הופיעו.
הייתי היום שוב אצל רופאת האף-אוזן-גרון, לאחר שהתופעה נרגעה במעט, והראיתי לה את התמונות. היא אמרה שאין לה מושג מה הדבר הזה, שזה לא נראה לה מסוכן, ושהיתה מציעה לשלול אנמיה או מחסור ב-B12.
כמובן שאעשה את בדיקות הדם הדרושות, אך אשמח לחוות דעת נוספת.
יודגש שאני בן 31, בריא (למעט אלרגיות בעת חילופי עונות).
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה
ר30/04/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן02/05/2012שלום
זה נראה כמו תופעה הנקראת "לשון גיאוגרפית" .
מבחינה קלינית התופעה חסרת משמעות אולם ייתכן אי נוחות ותחושת שריפה בגלל התופעה.
אין גורם ידוע, אולם חסר ויטמין B עשוי להיות קשור.
לפרטים נוספים פנה למומחה לרפואת הפה, כגון ד"ר נועם ירום
בברכה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?