אינטרוזיה באמצעות ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטרוזיה באמצעות ניתוח
    אביבה
    03/06/2012

שלום
    אני בת 40 ואני נמצאת בעיצומו של טיפול שיניים כבר שנתיים וחצי.
    הרופא שלי רצה להוריד לי את הגשר אך אני לא הסכמתי מפני שישנו פער בין הלסת העליונה לתחתונה שעדיין לא טופל.הרופא המליץ על אינטרוזיה קלה .
    מהי אינטרוזיה קלה והאם היא יכולה לשפר את המצב אני פוחדת שהרופא ישלה אותי ובסופו של דבר לא יקרה כלום .
    כתבתי הודעה באחד הפורומים וקבלתי תשובה כי אינטרוזיה טהורה בגיל שלי קצת בעייתית.השאלה שלי האם זה נכון והאם יש אפשרות לעשות אינטרוזיה בניתוח במה זה כרוך אני קצת מפחדת הייתי מעדיפה להמנע מניתוח.
    אני מצטערת על האורך פשוט אני לא כ"כ סומכת על הרופא שלי ,איבדתי את האימון בו.
    דרך אגב הוא רופא מומחה לאורתודונטיה עם וותק של 30 שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינטרוזיה באמצעות ניתוח

הוספת תגובה

• אינטרוזיה באמצעות ניתוח - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    03/06/2012

אינטרוזיה ניתוחית הינה פעולה כירורגית נרחבת יחסית המבוצעת בהרדמה ככלית במהלכה מבוצע שבר מבוקר בעצם הלסת שמקובעת בעמדה גבוהה יותר. ההחלטה על סוג האינטרוזיה- באורתודונטיה או בניתוח תבוצע לאחר ייעוץ משותף בין האורתודנט המטפל וכירורג פה ולסת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו