גולה בלסת תחתונה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גולה בלסת תחתונה.
    עדן
    10/06/2012

שלום וערב טוב.
    לפני כארבעה חודשים הרגשתי מין גולה קטנה בחניכיים, באזור של שן שעבר טיפול שורש וגם אותו השן כאב לי אבל אחרי מספר ימים הכאב חלף והגולה לא. הרגשתי אותה והיא הייתה טיפה רכה אבל עכשיו היא קשה ועגולה, אבל לא מורגש כמשהו גדול, היא ממש קטנה.פניתי לפני כשבוע לרופאת השיניים שלי והיא עשתה לי צילום רנטגן שהראה שהגולה הזאת שוכבת על החניכיים ואין שום קשר לשיניים. היא לקחה את הצילום למומחה פה ולסת והוא משער שזאת ציסטה אבל הוא רוצה להתייעץ עם מומחה נוסף. האמת זה מאוד מלחיץ אותי.
    אני מתייעצת כאן כי אני רוצה לשמוע חוות דעת נוספת, איך אפשר לאבחן אם זאת ציסטה או אפילו גידול? זה פשוט הופיע לי וזה לא כואב ולא מפריע לי, חוץ מזה שלפעמים אני חשה כאבים בשן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גולה בלסת תחתונה.

הוספת תגובה

• גולה בלסת תחתונה. - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    15/06/2012

האבחנה לגבי מהות התהליך תעשה על ידי ביופסיה שהוא הליך בו נלקחת דגימה מהנגע ושליחתו לבדיקה תחת מיקרוסקופ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו