שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן בינה
    תמר
    26/06/2012

במשך כבר שנה,שנה וחצי גודלות לי שיני בינה
    סבלתי מכאבים חוזרים כל כמה חודשים כאבים חזקים,לקחתי אנטיביוטיקה ועבר עכשיו שוב חזרו הכאבים ושוב אני לוקחת אנטיביוטיקה,הלכתי אל רופא השיניים שלי הוא ראה אותי ואמר שסך הכל במבט ראשוני ללא צילום זה נראה שהשן יצאה יפה ושלח אותי לצילום,עשיתי צילום ולא חזרתי אליו הלכתי ישר אל רופא כירורג מומחה פה ולסת והוא המליץ לעקור את השן ואפילו את השן בינה הסמוכה לה מלמעלה וקבע לי עקירה,
    השאלה היא אם זה הכרחי לעקור אותה?? ברור שאני לא רוצה לסבול יותר בעתיד ולא מוכנה ששוב יהיו כאבים ודלקת..אבל השאלה היא האם זה יעבור? הוא לא אמר לי שהיא כלואה או עקומה או משו כזה..הוא אמר שמומלץ לעקור ושכן יכול לחזור לי בעתיד כאבים ודלקת.....אני ממש ממש מפחדת מעקירה כזאת ואני שואלת האם זה הכרחי? מה שהכי מפחיד אותי זה שהשן מאוד קרובה לעצב וחס וחלילה אפשר לאבד תחושה בשפה תחתונה,מה הסיכונים לכך?
    תעזרו לי :(
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן בינה

הוספת תגובה

• שן בינה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    28/06/2012

במידה וארעו בעבר מספר אירועי דלקת שמקורם משן הבינה זו אכן התוויה לעקירתה על מנת למנוע את הישנותם. לגבי הסיכון לפגיעה בעצב לא ניתן להעריך ללא צילום פנורמי. אנא התייעצי עם הכירורג המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו