מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופא פה ולסת דחוף!!!סיגלית10/07/2012
אם הבדיקת MRI שעשיתי יצאה תקינה בפתיחת הפה ובסגירה -
אז מה הגורם ל"קליקים" חזקים ממפרק הלסת בפתיחת הפה ובסגירת הפה?
האם בדיקת MRI לא יכולה להעיד על קליקים ממפרק הלסת?
האם MRI היא בדיקה לא אמינה לאבחנת קליקים ממפרק הלסת?
אם הבדיקת MRI תקינה כפי שכתבת - אז מדוע יש לי קליקים בלסת?
האם לא ניתן לראות ע"י בדיקת MRI את הסיבה לקליקים בלסת?
האם בדיקת MRI יכולה לצאת תקינה למרות שיש לי קליקים חזקים בלסת?
האם בדיקת MRI היא לא אינדיקציה לאבחן קליקים במפרק הלסת?
מדוע לא ראו ב-MRI שעשיתי שיש שינוי במיקום הדיסק - סחוס הקיים במפרק ?
השאלה שלי היא - האם יכולים להיות קליקים בלסת גם אם הבדיקת MRI יצאה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת הרוק והוושט
שי29/08/2012שלום. כבר חצי שנה שאני סובל מבעיות בליעה, אכילה, חוסר תאבון, יובש בפה ובגרון, רעשים מוזרים בוושט כמו פיצוצים, לפעמים צריבות ותחושת שריפה וגירויים בחזה, תחושת התנפחות במעלה הגרון, בחילות, תחושת התכווצות בוושט, שעוקים.
עברתי קולונוסקופיה תקינה, גסטרוסקופיה תקינה, בליעת בריום תקינה מלבד מעבר איטי, CT בטן תקין, אולטרסאונד בטן עליונה תקין. בבדיקת המונומטריה התגלה לי GAGGING, DEFECT של 5 ס"מ בוושט העליונה, ריור יתר, בעיות בגוף הוושט, פריסטלטיקה לא יעילה ולא תקינה 40%, 40% מהבליעות לא עברו.
בתקופה זו גם התגלתה לי דרך בדיקת דם שעברתי בעיית בלוטת הרוק. יש לי תפקוד ירוד של בלוטות סוב מנדיבולריות דו - צידי שהובחן במיפוי רוק. רופא אחד אומר וושט גרמה לבעיית רוק, רופא אחר אומר הרוק זו הבעיה, לא ידוע מה יותר עושה בעיות ומה הבעיה בעצם ומה הקשר ביניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?