טיפול בכאבים לאחר עקירה כירורגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בכאבים לאחר עקירה כירורגית
    נטלי
    18/07/2012

עברתי עקירה כירורגית בשן בינה לפני כשבוע וחצי. האזור התרפא מעט מאז העקירה, אך עדיין יש מכתש עמוק מאוד ופתוח יחסית. יש לי עדיין כאבים חזקים באזור העקירה, והשיניים הסמוכות לאזור העקירה. המליצו לי על חליטת קמומיל כאמצעי לחיטוי/ עזרה טבעית לכאבים.
    האם ניתן לשים גזה מלאה בחליטת קמומיל (זרעים שנסחטו בכוס מים רותחים והונחו בתוך גזה סטרילית) על אזור העקירה, או שזה יכול להזיק? האם להימנע מלשים את החליטה ישירות על אזור הרקמות הפגועות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בכאבים לאחר עקירה כירורגית - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    20/07/2012

שלום

אני מציע לפנות לפורום העוסק ברפואה טבעונית, צמחונית או הומאופטית, כי לי אין מושג מה עושה, או לא עושה , קמומיל.

בברכה
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסת עליונה בולטת

הדס
    22/07/2012

שלום רב!

האם נתן לתקן לסת עליונה בולט? כוונתי היא לסת שיוצרת מראה שפם המכונה "קוף" (מאחר ומזכיר שפה עליונה של קופים)
    חשוב לציין שהלסת לא בולטת מאוד ומהווה בעיה אסתטית עדינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו