מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב שיניים לא מוסברנדב09/08/2012
שלום אני בן 29 ובשנים האחרונות פתיחת הפה שלי הצטמצמה באופן משמעותי מאד. (פחות משתי אצבעות) לפני כשנה וחצי הלכתי לראות רופא פה ולסת ששאל אם זה מפריע לי ואמרתי שלא כל כך (מלבד רופא שיניים זה לא באמת הפריע לי מאד). הרופא נתן לי הפניה לפיזוטרפיה שאותה לא ניצלתי ופשוט שכחתי מהעניין. יש לציין שאני מהדק את השיניים הרבה במהלך היום, יש לי "קנאקים" בעת הזזת הלסת ולעיתים כשאני מפהק יש לי כאב חד בשריר והרגשה שהשריר ננעל. בנוסף אני סובל לעיתים לא קרובות ממיגרנות וכאבי ראש. החלטתי לראות אם ישנם תרגילים ללסת שיוכלו לעזור לי ומצאתי מספר תרגילים ביו-טיוב בהם יש להזיז את הלסת התחתונה לכל כיוון תוך הנגדות עם היד. לאחר שבועיים של ביצוע פתיחת הפה שלי משתפרת קלות. הבעיה האמיתית התחילה השבוע ביום, התחילו לי כאבי שיניים עמומים שהולכים ובאים במספר שיניים בצד השמאלי של הפה, גם למטה וגם למעלה. לעיתים הכאב מגיע עד אוזן שמאל, כסוג של לחץ. בנסף ישנה רגישות גבוהה מאד בשיניים לחום ולקור. מתחילת השבוע אני לוקח משככי כאבים באופן כמעט רצוף ורופא השיניים שביקרתי לא מצא שום בעיה ברורה בשיניים או בחניכיים. כיצד ניתן לטפל בבעיה זו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב שיניים לא מוסבר - תגובה
ד``ר יזהר שוחט09/08/2012גש לבדיקת כירורג פה ולסת. יש צורך בבדיקתך וביצוע הדמיות וצילומים על מנת לאבחן את מקור הכאב והסיבה להגבלה בפתיחת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?