כאב שיניים לא מוסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב שיניים לא מוסבר
    נדב
    09/08/2012

שלום אני בן 29 ובשנים האחרונות פתיחת הפה שלי הצטמצמה באופן משמעותי מאד. (פחות משתי אצבעות) לפני כשנה וחצי הלכתי לראות רופא פה ולסת ששאל אם זה מפריע לי ואמרתי שלא כל כך (מלבד רופא שיניים זה לא באמת הפריע לי מאד). הרופא נתן לי הפניה לפיזוטרפיה שאותה לא ניצלתי ופשוט שכחתי מהעניין. יש לציין שאני מהדק את השיניים הרבה במהלך היום, יש לי "קנאקים" בעת הזזת הלסת ולעיתים כשאני מפהק יש לי כאב חד בשריר והרגשה שהשריר ננעל. בנוסף אני סובל לעיתים לא קרובות ממיגרנות וכאבי ראש. החלטתי לראות אם ישנם תרגילים ללסת שיוכלו לעזור לי ומצאתי מספר תרגילים ביו-טיוב בהם יש להזיז את הלסת התחתונה לכל כיוון תוך הנגדות עם היד. לאחר שבועיים של ביצוע פתיחת הפה שלי משתפרת קלות. הבעיה האמיתית התחילה השבוע ביום, התחילו לי כאבי שיניים עמומים שהולכים ובאים במספר שיניים בצד השמאלי של הפה, גם למטה וגם למעלה. לעיתים הכאב מגיע עד אוזן שמאל, כסוג של לחץ. בנסף ישנה רגישות גבוהה מאד בשיניים לחום ולקור. מתחילת השבוע אני לוקח משככי כאבים באופן כמעט רצוף ורופא השיניים שביקרתי לא מצא שום בעיה ברורה בשיניים או בחניכיים. כיצד ניתן לטפל בבעיה זו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב שיניים לא מוסבר

הוספת תגובה

• כאב שיניים לא מוסבר - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    09/08/2012

גש לבדיקת כירורג פה ולסת. יש צורך בבדיקתך וביצוע הדמיות וצילומים על מנת לאבחן את מקור הכאב והסיבה להגבלה בפתיחת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו