פצעים לבנים בתוך הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים לבנים בתוך הפה
    אלי
    23/08/2012

שלום. השאלה שלי היא בקשר לסימני נשיכה שיש לי בפה (בלחיים ובצידי השפתיים בחלק הפנימי). בטעות שמתי לב לפצעים, פסים לבנים. הם שם כבר הרבה זמן, כי לא במודע אני נושך את החלקים האלה כבר הרבה מאד שנים (אני בן 26 ואני עושה את זה מאז ימי בית הספר). רק אתמול שמתי לב לזה וכעת אני מנסה להפסיק (ואני מתחיל להבין שזה לא כזה קל) אבל גם לא יודע מה לעשות. רופא שיניים אמר לי פשוט להפסיק לעשות את זה והמליץ לא לאכול חריף ולא לעשן. אבל מה חוץ מזה? האם גם בלילה אני עושה את זה בלי לדעת? אם אני אפסיק אז זה יעבור לבד? מה לעשות אם אני לא מצליח להפסיק לנשוך, כי אני לא יכול כל היום רק ללכת עם המחשבה "לא לנשוך"? יכול להיות שזה התחלה של סרטן הפה? יש טיפול? אולי אני סתם דואג? זה באמת מפחיד אותי. אשמח את תמליצו לי מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים לבנים בתוך הפה

הוספת תגובה

• פצעים לבנים בתוך הפה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    27/08/2012

אין סיבה לדאגה ואין מקום לטיפול בנושא.
    ניתן להתקין מכשיר בשם סד לילה המתלבש על השיניים העליונות ומונע את נשיכת הלחי. פנה לרופא השיניים המטפל להכנת הסד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה להדאיג אותך אבל

משה
    24/09/2012

כדאי שתוציא ביופסיה מאחת השורות הלבנות האלו. מניסיוני עסקינן בהיפרפלאזיות או לויקופאלקיות. חפש בגוגל. לכשיתברר שאין סכנה תוכל לשאוף כמה שורות לבנות מסוג אחר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו