דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    יעל
    27/08/2012

שלום שמי יעל, ואני סובלת כבר כמה שנים מחריקת שיניים נוראית אני ישנה אם סד לילה ובמשך היום כל הזמן יש לי כאבים מקרינים לאוזניים לראש, עכשיו גם הקליקים באוזניים כבר נמשכים יותר מ-4 שנים ואני משערת שזה לא בעיה בא.א.ג כי שנה שלמה הייתי קודם מטופלת בא.א.ג עד שגילו לי שהכל נובע מהלסת והמפרקים והכל תקין שם כל הזמן באוזן אני מניחה שהכל התחיל כל הכאבים מחריקת השיניים... בקיצור אני ממש סובלת כבר שנים וזה משגע אותי חוץ מזה יש לי גם בעיות רבות אחרות שזה כבר גומר עליי הכל ביחד... רציתי בבקשה ייעוץ הכי יעיל מה ניתן לעשות עם הקליקים הללו כל הזמן ושאני כל הזמן צריכה לפתוח את האוזניים וזה נסגר חזרה כבר רוטינה מטורפת וגם כל הכאבים האלא מהמפרקים משגעים אותי ביום יום ולא מצליחה להתרכז בכלום כמו שצריך וזה כבר כמה שנים נוראיות מה עושים יש פיתרון לדבר הזה???????? ניתוח משהו מה עליי עוד לנסות שלא ניסיתי? בבקשה עזרו לי
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    29/08/2012

גשי למרפאת פרקי הלסתות באוניברסיטת תל אביב או לחילופין בתל השומר או הדסה עין כרם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו