לסת שנתקעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת שנתקעה
    אולגה
    28/08/2012

דר' שלום רב
    מבקשת שתייעץ לי למי אני יכולה לפנות במצב שלי. הבעייה שלי היא כזאת: לפני כ-5 שנים בערך עברתי ניתוח מסובך לעקירת שן בינה ומאז הופיע לי קליקים בפה שמאוד הטרידו אותי והייתי שומעת אותם בכל פעם שהייתי פותחת את הפה. בעקבות הבעייה פניתי למספר רופאי שיניים וקודם כל כמובן לרופא שעשה את הניתוח אך הוא טען שזה שום דבר וזה יעבור אך עברו כבר 5 שנים וזה לא עבר אלה רק החמיר ,הקליקים היו חזקים יותר ויותר והלסת התחילה להיתקע לי לכמה דקות עד שעות ואז להשתחרר מעצמה,אך לפני כשבוע הלסת נתקעה לגמרי כך שאינני יכולה לפתוח כמעט את הפה ובקושי יכולה לאכול וכשאני מנסה לפתוח את הפה עוד יותר אני מרגישה כאב אז בלסת ובמוח ... אני לא יודעת מה לעשות,אני בקושי אוכלת ,לא מצליחה לפתוח את הפה וזה ממש סבל .מקווה שתוכל להגיד לי למי לפנות
    תודה מראש והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת שנתקעה

הוספת תגובה

• לסת שנתקעה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    29/08/2012

גשי למרפאת פרקי הלסתות באוניברסיטת תל אביב או לחילופין בתל השומר או הדסה עין כרם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו