חסרת אונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים
    דפנה
    12/09/2012

שלום רב! לפני שנה צמח לי פצעון מוגלתי בין שני שיניים.לאחר שלא עבר פניתי לרופא שיניים,שטען שיש לעקור את שני האתרים,שבניהם הפצע.האתרים יוקרו,חיכיתי שלושה חודשיים לעשות שתלים.נעשתה השתלה של שני שתלים,לאחר כשבוע הפיחות קשה בפנים,חום וכאב,חזרתי לרופא שנתן לי אנטיביוטיקה כמעט חודש,והדבר לא עזר.הוחלט לעקור את השתלים לאחר שבציבור פנורמה התגלתה דלקת קשה.לטענת הרופא אני אלרגית לטיטניום מהם עשוי השתל.חודש אחרי הכאבים קצת פחתו,אבל הפצע חזר! אני מרגישה הרגשת תשתוק במקום,והשבוע נבהלתי,ראיתי עצב קופץ. בסנטר ללא שליטה,זה היה חיצוני ומפחיד.הבלאגן הלסת ימין למטה,קרוב לסנטר.הרופא הציע גשר במקום שתלים,אבל אני חוששת שכן הפצע לא עובר והשבוע הכאב הקרין לעין ימין ורקה.אני מאוד מודאגת אנא עזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים

הוספת תגובה

• חסרת אונים - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    16/09/2012

לא מוכרת בספרות הרפואית תופעה של אלרגיה לשתלים או לטיטניום. מהתיאור שלך נראה כי המדובר בתהליך דלקתי זיהומי ולא אלרגי.
    גשי לבדיקה אצל מומחה לכירורגיה פה ולסת שיוכל להמליץ על האופציות הקיימות לטיפול במצבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו