לחץ במפרקי הלסת החיך והגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ במפרקי הלסת החיך והגרון
    טלי
    22/09/2012

שלום,

אני בת 35 ולאורך שנים ארוכות (מצעירותי) סובלת ממפרק לסת חורק, חורקת שיניים ומהדקת אותם בזמן שינה, ישנה עם סד לילה קשיח. לפני כשש שנים התחילו חריקות בזמן שאני מזיזה את הראש . רופא פה ולסת ששמע את החריקות לפני כשש שנים (בזמן שפתחתי את הפה בבדיקה) טען שזה לא קשור ללסתות וזה מגיע המצוואר. חריקות אלו הלכו והחמירו מאוד במשך השנים.הייתי אצל מספר אורטופדים שלא הצליחו לשמוע את החריקות אבל לא היה איכפת להם לשלוח אותי ל - C.T. . אני מעדיפה להימנע מהקרינה המיותרת שבבדיקה זו. כיום , אני שומעת את החריקות גם בזמן פיהוק רחב, יש לי תחושה של גוש גרון, מתח בחיך, כאבים מאחורי האוזניים , בזמן סיבוב הראש המפרקים באזור האוזניים נתפסים מעט, התחיל לחץ גם באזור העיניים ובזמן שאני מורידה את הראש יש לי מתח רב בשרירי הפנים וגם באף ואני כבר מתקשה לנשום בנוסף התחילו לי כאבי ראש, גם בקדמת הראש וגם בצידיו. רופא המשפחה הפנה אותי ל א.א.ג. בגלל הגוש בגרון ,ביצעתי אולטראסאונד בלוטת המגן ויצא תקין. הבדיקה הבאה היא בדיקת גסטרו שכן רופא המשפחה טוען שהלחץ בגרון יכול להיות קשור לבקע סרעפתי. החלטתי לעת עתה להפסיק לישון עם סד הלילה הקשיח מתוך תחושה שאולי הוא מזיק לי. רציתי לשמוע קודם כל את דעתכם והאם תופעות אלו לדתעכם קשורות לבעיה בלסתות ואם לא האם הייתי ממליצים על בדיקת M.R.I לאזור מסויים (שכן במידה ויש צורך בבדיקה זו אממן אותה באופן פרטי).

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם ניתן בבקשה לקבל את תשובתכם ?

טלי
    26/09/2012

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ במפרקי הלסת החיך והגרון - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    28/09/2012

יש צורך בבדיקתך אצל כירורג פה ולסת. במידה ויחשוד כי מקור הבעיה הינו פרקי הלסת ניתן לבצע MRI של מפרקי הלסת על מנת לאבחן את מצב הפרק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו