כאבים בחלל הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחלל הפה
    שמרית
    30/09/2012

שלום רב,לפני למעלה מחודש עברתי ניקוי אבנית מהשיניים.כבר באותו הערב חשתי כאבים בשיניים שרופא השיניים הרגיע אותי ואמר שזה נורמלי.מאז...יש לי כאבים בחלל הפה,בדגש על החניכיים למעלה ולמטה וכן כאבי שיניים של לחץ,כמו הלחץ שחשים בשיניים למי שהיתה פלטה,כשהאורטודנט מותח את החיבורים והמטופל חש לחץ וכאב בשיניים.אני חשה כל הזמו את הכאבים הללו בעוצמות שונות.מעיר אותי אף משינה.חזרתי לביקור אצלרופא השיניים שטוען שהנל לא קשור לניקוי האבנית ושאין לי שום דבר בפה שיכול לגרום לתיאור שלי.ניתנה לי על ידי הרופא משחת שיניים טיפולית והמלצה לגרגר את הפה עם מי מלח.לצערי דבר לא עוזר ואני מודאגת...מה עליי לעשות?לחזור לרופא השיניים שטוען שאין שום דבר? עליי לגשת לכירורג פה ולסת? אודה לתשובתך. אני אובדת עצות.בברכת חג שמח,שמרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחלל הפה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין ...

שמרית
    30/09/2012

הי,שכחתי לציין שאני בת 33,לא מעשנת ומעולם לא סבלתי מבעיות מיוחדות בשיניים או בפה.
    כמו כן,הכאבים בחניכיים הנם גם ב״צד ההפוך של הלח״״ בתוך הקפה וכן שאין רגישות לקור וחום,נהפכו,גירגור מים חמים או קרים מקל על הכאב ותחושת הלחץ בשיניים.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין ... - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    30/09/2012

מומלצת בדיקתך אצל מומחה לרפואת חניכיים - פריודונט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו