מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריקת לסתרותם19/10/2012
שלום,
אני בת 27 וסובלת מאז תקופת ההתבגרות מתזוזה לא תקינה של מפרק הלסת הימני, מה שהתבטא בד"כ בבקרים לאחר השינה בהם הלסת הייתה תפוסה על צד אחד וחזרה למקומה רק לאחר "דפיקתה" למקום עם שורש כף היד. תופעה זו נהייתה יותר תכופה והחמירה בהדרגה למצבים בהם היה צורך להפעיל כוח ידני רב על הלסת או לחילופין מצב בו הכאב אינו עובר למשך שעות. בשנה האחרונה הפסיקה התופעה אך התחלפה בתזוזה אקראית במהלך לעיסה או פיהוק שלא גרמה ל"נעילה" אך לוותה בכאב רב שהיה נמשך כמה דקות ושוכח בהדרגה. בחודש האחרון החלו הכאבים להתעורר יותר בתכיפות לכדי מצב שבכל פתיחה גדולה של הפה או לעיסה הם מתעוררים ונהיים קשים מאד במהלך ארוחה למשל. הייתי רוצה לדעת מאד מה הגורם האפשרי לתופעה והאם ישנו טיפול המעלים אותה מעבר לשיכוך כאבים.
\
בתודה מראש,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריקת לסת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט22/10/2012גשי לבדיקה במרפאת פרקי לסת באחד מבתי החולים. קיימים יפולים כגון פזיותרפיה ושטיפות מפרק שעשויים להקל על הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מישהו28/02/2013אני בן 22,אחרי 2 בדיקות שמיעה שיצאו תקינות,בדיקת לחץ ונוזלים באוזן הכל תקין.
הרופא אאג אמר שזה בגלל מפרק הלסת שלי יש את כל התסמינים הבאים:
טינטון,רגישות לרעש,ואוזנים סתומות.
כרגע הטינטון והרגישות לרעש עברו לגמרי אבל האוזן הסתומה עדיין מורגשת.
בחודשיים האחרונים זה בא והולך בא והולך.
גם לי יש הרבה סיבות לחשוב שזה מפרק הלסת-לעיסת מסטיקים במשך 3-4 שנים באופן תכוף,כאב קל במפרק הלסת מידי פעם,בפיהוק יש טינטון חזק מאד שנשמשך שניה בעת פתיחת פה וטינטון לעיתים לאחר אכילה.
כרגע אין לי טינטון אבל אני מפחד שהוא יחזור מה אתה ממליץ לי לעשות בנוגע למפרק הלסת והאם כדי לי לטפל בו ואם כן איפה?(מה לדעתך יש לי דלקת או שחיקה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?