אפיסקטומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפיסקטומי
    יעל
    20/10/2012

שלום,

עברתי טיפול שורש בשן 46 שלא הצליח, ולאחר כמה חודשיםהלכתי לרופא מומחה לטיפולי שורש ביצעתי חידוש טיפול שורש וגם הוא לא הצליח והכאבים נשארו.
    הציעו לי לעבור עכשיו טיפול אפיסקטומי לרופא יש את המיקרוסרופ המיוחד שמעלה את אחוזי הצלחת הטיפול ל 95 אחוז.
    רציתי בבקשה לברר: יש לי תנגודת לאינסולין שהיא עדיין לא סוכרת, אבל אני לוקחת את התרופה גלוקופאג' נגד סוכרת ויש לי עודף משקל.
    כשביצעתי עקירת שן בינה כלואה לקח כשנה עד שהמקום החלים ונוצרה מכשתית יבשה, מה שגרם לי לחשוב שיש לי ריפוי איטי של פצעים.
    האם כדאי לחכות כמה חודשים עם הטיפול האפיסקטומי ובהם לרדת במשקל ומאוד לאזן את התנגודת לאינסולים ע"י תרופות ותזונה, או שבמקרה של הטיפול הזה
    המקום אמור להחלים יותר טוב ולא אמורה להיות בעיה רצינית?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפיסקטומי

הוספת תגובה

• אפיסקטומי - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    22/10/2012

מומלץ במידה וניתן להמתין עד לשיפור מצבך הגופני על מנת לתת תנאים טובים ככל הניתן לריפוי האתר הניתוחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו