גוש לא כואב בפנים הלחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש לא כואב בפנים הלחי
    ד``ר דניאל ניצן
    24/10/2012

שלום רב,

לפני כמה חודשים שמתי לב שיש לי גוש בתוך הלחי במרכזה. הגוש אינו נראה כמעט מבחוץ (שקע קטן מאוד, רואים גומה כשאני מחייך). מאז הגוש אינו גדל, אינו כואב ואינו מפריע לי כלל.
    ניגשתי לכירורג בקופ"ח ונאמר לי בגדול, שכנראה זה גוש שומן, אפשר להסיר ואפשר לא, יכול להזדהם ויכול גם לא, יכול להיות מסוכן ויכול להיות לא, ההחלטה בידי. כמו כן נרשמה לי מחשה "בקטרובן" שאינה משפיע כלל. בגלל שאני בא ממשפחה של רופאים אני לחלוטין מבין שרפואה הוא לא תמיד מדויק ולכן אשמח לקבל חוות דעת נוספות על סמך התיאור של הגוש.

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש לא כואב בפנים הלחי

הוספת תגובה

• גוש בלחי - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    29/10/2012

שלום

כמי שבא ממשפחה של רופאים, אתה בוודאי מודע לכך שלא ניתן לבצע אבחנה רפואית על סמך תיאור מילולי.
    אנא גש לכירורג פה ולסת לבדיקה.

בריאות
    דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא לקרוא שוב בתשומת לב

דן
    30/10/2012

קודם כל ביקרתי כבר אצל כירורג פה ולסת, וסיכמתי את מה שנאמר לי. לא ביקשתי כאן אבחנה אלא חוות דעת, אני מודע לזה שזה דומה אך לא.
    כנראה ששאלתי לא הובנה, על סמך הנסיון הרפואי שלכם רציתי לשאולה מה זה יכול להיות. לדוגמא: זה יכול להיות: א', ב', ג', זה לא יכול להיות: ד', ה', ו'. אם לא יודעים או מפחדים "לטעות" עדיף עדיף לא לענות כי גם סטודנט שנה א' לרפואה יודע להפנות אותי לכירורג פה ולסת לבדיקה על סמך התאור.
    אני מודע לכך שהתגובה שלי אולי נשמעת קצת תוקפנית אך לא זאת הכוונה ואם זה נשמע כך אני מתנצל, תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה

השפוי
    22/07/2014

אף אחד לא עונה?!
    מה הטעם בפורום שאלות ותדובות אם יש רק שאלות?!
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו