מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיגולים בלשון ופטריהיורם29/10/2012
לפני כ- שלוש שבועות גדלה על לשוני מן פטריה( או משהו אחר) על הלשון. הלכתי לרופא משפחה שנתן לי דקטרין- אחרי כ- שבוע וקצת זה עבר. מה שלא עבר זה הלשון הלבנה שלי שעליה מופיעים עיגולים לבנים ונקודות אדומות ובאמצע הלשון כמו שיערות לבנות עם צבע צהבהב חום בצורה עדינה. הלכתי לרופא אף אוזן גרון ששלח אותי לעשות משטח לשון ובדיקת דם. משטח הלשון יצא תקין וכך גם בדיקות הדם. הלכתי לרופא נוסף לקבלת חוות דעת נוספת, שממבט קטן החליט שאני צריך לקבל ריפלוקס- מיותר להגיד שזה ממש לא עזר :-) עכשיו הוא שלח אותי לגסטרו ואלרגולוגיה שהתורים לשם עוד חודשיים לפחות. האם זה יכול להיות הכיון למה שיש לי?אני ממש מתחיל להיות לחוץ. עשיתי גם בדיקות HIV שיצאו תקינות, אך לא כוללות את תקופת 7 השבועות האחרונים. אני ממש אובד עצות. אשמח אם אקבל תשובה מקצועית והכוונה ממך למה זה עשוי להיות. אגב...ישנה אפשרות שזו סימן להדבקה מיד אחרי שבועיים מקיום היחסים?יודע שזה לא הפורום הנכון אך אני סמוך ובטוח שבידכם גם הידע בכיון זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים בלשון ופטריה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט31/10/2012מתיאורך נשמע כי המדובר התופעה הקרויה לשון גיאוגרפית שאינה קשורה להדבקה בנגיף האיידס ואינה מהווה סיבה לדאגה. גש לבדיקת מומחה ברפואת הפה לקבלת אבחנה מדוייקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשון לבנה ועיגולים בלשון
יורם12/11/2012האם אין זה הגיוני למרות כל התיאור שנתתי שאין זו פטריה? 2 משטחי לשון הראו שזו לא פטריה, האם זה יכול להיות סופי? או שאולי זה יכול להיות בקיבה ולכן לא מוצאים זאת על הלשון. לא מצאו דבר על הריריות בפה וכך גם במשטחי הלשון. זה מאוד מוזר כי זה החל פתאום. לא לשכוח גם שיש מעט נקודות אדומות ליד הלוע על הלשון. אם תוכל לענות אני אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?