כאב ראש,אוזניים אחרי ביצוע כתר קבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש,אוזניים אחרי ביצוע כתר קבוע
    נטלי
    07/11/2012

שלום,
    מזה כחודש וחצי אני סובלת מכאבי ראש שמקורם בצד שמאל, סוג של כאב אוזניים עם תחושה של לחץ פנימי בתוך האוזן, עם נימול באזור הלחי+לסת עליונה משמאל. נבדקתי על ידי א.א.ג ונוירולוג ולא נמצא מקור לסימפטומים. יש לציין שכאב התחיל לאחר שסיימתי טיפול שורש+כתר קבוע בלסת התחתונה משמאל. ניגשתי לרופא שיניים על מנת לנסות לאבחן בעיה, רופא ביצע תיקון גובה הכתר (כתר קצת הפריע), מלבד זה לא אובחנה איזשהו בעיה. הופנתי ע"י נוירולוג למרפאה פה והלסת. ע"י בדיקה ויזואלית של תנועת הלסת ומישוש השריר SCM, הרופא קבע שאין הגבלה בתנועות הלסת, יש מעט רגישות בשריר הטמפורלי והמסטר משמאל, והממצאים מתאימים יותר ל-Myofacial pain. הופנתי להמשך אבחון במרפאה לכאבי פנים ולסתות. הבעיה שתור הקרוב למרפאה ניתן לקבוע רק לסוף ינואר 2013 וגם זה לא 100% שיפתור את בעיית הכאב. עד אז אני צריכה לסבול מכאבי ראש/אוזניים מאוד חזקים. יש לציין שלאחרונה גם יש מעט רגישות ברגע שאני נוגעת בכתר, לא מדובר בכאב, אך סוג גירוד ואי נוחות שחולפת מיד.
    מה אליי לעשות על מנת לטפל בבעיה בהקדם האפשרי? איך אפשר לדעת שמדובר בבעיה שקשורה לכתר/ או לא קשורה לכתר? האם יתכן שכתר לוחץ על איזה עצב שגורם לנימול/כאבי ראש וכאבי אוזניים? האם כדאי להתעקש על הסרת הכתר? ועד כמה זה מסובך ומורכב להסיר כתר קבוע מבלי לפגוע בשן עם טיפול שורש?
    אשמח לתשובה,
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב ראש,אוזניים אחרי ביצוע כתר קבוע - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    08/11/2012

מומלץ כי תבדקי בשלב ראשון אצל מומחה לטיפולי שורש על מנת לברר האם מקור הבעיה היא הכתר וטיפול השורש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

נטלי
    08/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו