עקירת שן בינה- צילומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בינה- צילומים
    אסתי
    11/11/2012

שלום רב, אני בת 30, קבעתי תור לכירורג פה ולסת לגבי עקירת שן בינה כלואה (יותר נכון עקירת הכותרת בלבד), שידוע מהתייעצויות קודמות כי היא ממש יושבת על העצב המנדיבולרי, לכן לא נעקרה קודם, אך כעת יש בה חור. שאלתי היא כזו: יש ברשותי צילום CT מלפני שנתיים. האם דרושים צילומים נוספים? במשרד המרפאה טוענים כי עלי לבצע גם צילום סטטוס+נשך. להבנתי, צילום CT הוא המקיף ביותר, לכן איני בטוחה אם יש צורך גם בצילום סטטוס+נשך (אני חושדת כי המרפאה רוצה לשלוח לצילומים מיותרים בשל רווח כספי). כמו כן, האם יש צורך בצילום CT עכשווי או שצילום מלפני שנתיים יכול להספיק (כבר עברתי המון צילומים בעבר וחבל לי על הקרינה וההוצאה הכספית). בתודה, אסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן בינה- צילומים

הוספת תגובה

• עקירת שן בינה- צילומים - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    11/11/2012

סטטוס ונשך הם צילומים שמטרתם לאתר עששת ומחלת חניכיים ופחות טובים לעקירת שיני בינה.
    יש צורך בהערכה עדכנית של מצב השן ונכון שתעשה ע"י צילום פנורמי . המידה ולא חל שינוי משמעותי במנח השן אין הצדקה לביצוע סיטי חוזר אלא ניתן לסתפק בפנורמי עדכני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו