מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליטה בחנייכיםרויטל13/11/2012
שלום לכם
מזה כשנה שיצא לי בליטה בתוך בחניכים בצד שמאל של הפנים
ומאז הוא נשאר במצב סטטי לא משתנה ולא זז רופא שינים ראה את זה היה במעקב
והחליט שזה מבנה החניכים המוזר הוא שזה לא היה לפני כן מה פתאום זה הופיע
האם יש לכם מידע בנושא מה זה ומה עלי לעשות זה לא כואב אשמח עם תענו לי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטות אדומות - palotoglosal fold
דני13/11/2012שלום,
אני בן 28,
מזה מספר חודשים סובל מכאבי גרון מציקים (לא נוראיים) שבאים והולכים ללא שום תופעות אחרות (אולי קצת ליחה בבוקר כמו לכולם).
לפני כחודשיים הלכתי לרופא אף אוזן גרון שהסתכל על הגרון ואמר.. תנסה אנטיביוטיקה. ניסיתי ליומיים לא היה שיפור משמעותי אז הפסקתי (כי גם לא היו שום אינדיקציה לדלקת אמיתית).
הכאבים חזרו טיפה לפני כשבועיים אך עברו לפני שבוע. כרגע ללא כאבים.
כיום הסתכלתי יותר טוב בגרון עם פנס ושמתי לב שיש לי בליטות אדומות על ה- palotoglossal fold לכל אורכו בשני הצדדים. בנוסף האזור קצת אדמדם. למיטב זכרוני זה היה כך גם בחודשים האחרונים (ללא קשר לכאב). הבליטות אינן רגישות למגע כמעט.
אני מצרף תמונה - אשמח לדעתכם בנושא. (תודה מראש)
אציין שהרופא שראיתי לפני חודשיים ראה פחות או יותר את מה שבתמונה ולא אמר דבר בנושא...
החשש שלי הוא לHPV או קנדידה.
נ.ב. - כרגע אני נמצא בחול באקלים קר מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטות אדומות - palotoglosal fold - תגובה
ד``ר יזהר שוחט14/11/2012זה לא נראה כקנדידה. יתכן על רקע HPV . נדרשת ביופסיה מהנגעים על מנת לאשר אבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה - אשמח להבהרה
דני14/11/2012אני כרגע בחול ומתוכנן לחזור לארץ רק בינואר.
האם לדעתך הבדיקה דחופה? (כמובן שעדיף כמה שיותר מהר אני מניח)
מה עוד זה יכול להיות אם לא HPV? ומה הסבירות שזה HPV 16 - שהוא למיטב הבנתי יכול לגרום לסרטן.
ושאלה אחרונה - אם זה אכן HPV - מה אפשר לעשות בנושא? למיטב ידיעתי אין טיפול (בטח שלא לבליטות כה קטנות)
שוב תודה רבה על התשובה הזריזה - אתם עושים עבודת קודש (בטח לאנשים כמוני שנמצאים בחו"ל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה בחנייכים - תגובה
ד``ר יזהר שוחט14/11/2012גשי לבדיקת מומחה בניתוחי חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?