ניתוח לסתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לסתות
    בר
    01/12/2012

שלום,אני בת שמונה עשרה וחצי לפני גיוס. לפני כשנה בערך הייתי אצל אורטודנט,לאחר בדיקה או אמר לי כי הלסתות שלי לא סימטריות אחת לשניה, יש הפרש של 10 מילימטרים בין הלסת העליונה לתחתונה, הלסת העליונה לא התפתחה.
    הוא הציע שני פתרונות אחד זה שהוא יעקור לי את השיניים הקדמיות אלו שבצדדים ואז ישתיל לי שתי שניים חדשות, אך הוא ציין כי מבחינת פנים זה ייראה רע ועדיף שלו. הוא ציין כי האפשרות השניה היא ניתוח... לעקור את השיניים האחוריות בלסת העליונה ולהוזיז את הלסת אחורה.יש לציין כי מבחינת נשימה ואכילה אין לי בעיה אך מבחינת האסתטיקה כן, רציתי לדעת הניתוח שווה את זה? הוא מסוכן? אם יוזיזו לי את הלסת העליונה הם ישברו אותה? עברה שנה מאז אבל המראה האסתטי עדיין מציק לי, יש אפשרות אחרת מלבד ניתוח?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לסתות

הוספת תגובה

• ניתוח לסתות - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    02/12/2012

הזזת הלסתות מתבצעת ע"י יצירת שבר מבוקר והעמדתן בעמדה נכונה אשר מקובעת ע"י פלטות מתכתיות הדבר מבטיח תוצאה אסטטית ויציבה לאורך זמן. יש צורך בבדיקתך ע"י כירורג אשר בשיתוף עם האורתודנט יחליטו על אופן הטיפול המתאים ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו