פיסיותרפיסט tempomandubular

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסיותרפיסט tempomandubular
    עמיר
    05/03/2008

שלום רב,

אבי מרותק למיטתו בבית החולים הגריאטרי בפרדס חנה וזקוק לטיפול פיסיוטרפיה בתחום הפה והלסת (tempomandubular joint).

הרופא אשר בדק אותו העביר לי מספר טלפון של איש מקצוע מוביל בתחום מאזור תל אביב והנ"ל איננו עורך ביקורים מחוץ לקליניקה שלו.

האם ישנה רשימת אנשי מקצוע בתחום? האם אפשר לקבלה? האם תוכלו למסור לי מספר טלפון של אנשי מקצוע בתחום?

אני נואש ואבי סובל מאוד בכל יום שעובר.

בתודה מראש, עמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסיותרפיסט tempomandubular

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה

ד``ר יזהר שוחט
    06/03/2008

שלום עמיר
    למעט שמו של הפיזיותרפיסט רועי בחנוף העובד עמנו בתה"ש ומומחה בתחומו לצערי אינני מכיר פזיותרפיסט נוסף בתחום
    ד"ר שוחט יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח בעקבות תאונה

ברוך
    16/03/2009

שלום רב. כשהשתחררתי מבית החולים תל השומר הופניתי למרפאה בהמלצתו של רועי בחנוף, אולם הופתעתי לשמוע שהוא לא עובד עם בית החולים וכן בקופת החולים הפנו אותי אליו וגם איתם הוא הפסיק לעבוד. אשמח לשמוע על פתרון של פיזיותרפיה או כל פתרון בכדי שאוכל לפתוח את הפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו