ש לי בעיה בשרירי הלעיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ש לי בעיה בשרירי הלעיסה
    מיכלה
    08/03/2008

אני בת 64 וכבר מעל חמש שנים יש לי כאבים בצידי הצואר. הכאבים נראים כאילו הם כאבי שרירים. הם נמתחים עם תנועות מסויימות ונרפים בתניעות מסויימות. כשאני מזיזה את הצוור ימנה או שמאלה אני מרגישה את השרירים מתוחים ומורגשים ליד האוזניים. לעומת זאת כשאני יושבת או שוכבת איני חשה בהם. נבדקתי אצל מומחים של פה ולסת ונאמר לי שזה לא בעיה של פה ולסת . אני מקבלת טיפול פיזיוטרפיה וזה לא כל כך עוזר.
    האם יש לכם עצה מה עוד ניתן לעשות עם הכאבים, כי הם מאוד לא נעימים ולעיתים אף מפריעים בדיבור ובחשיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ש לי בעיה בשרירי הלעיסה

הוספת תגובה

• שרירי לעיסה

ד``ר יזהר שוחט
    08/03/2008

שלום
    התסמינים שתארת אופיניים לבעיות בפרקי הלסת ושרירי הלעיסה.
    אני מציע לך לגשת למרפאת פרקי הלסת לטיפול, למשל המרפאה בבית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת ת"א . ייתכן כי טיפול נוגד כאבים ונוגד דלקת כמו אטופן יוכל להקל על כאביך.
    בברכה
    ד"ר יזהר שוחט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש

בונבון
    08/03/2008

סוכרזית אחד בפה לפני השינה עוזר לשמירת הלחות בפה. מותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו