מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטריה על הלשון וסרטן.דליה07/02/2013
בביקור אצל רופא אאג עקב פיצעונים מכאיבים על הלשון נאמר לי שיש על הלשון פטריה.
ושיש למרוח ארבע פעמים ביום ג'ל דקטרין למשך שבוע. חלה הקלה לאחר יומיים שלושה . הטיפול אינו נוח בלשון המעטה כי אני לא נמצאת הרבה בבית במשך היום.
שאלתי היא אם ביגלל הזנחה בטיפול הפטריה יכולה להפוך למסרטנת. עליי לציין כי
אני חשה הקלה במצב הלשון אך אני עדיין מודאגת מהתהליך.
תודה על תשובה מהירה.
דליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריה על הלשון וסרטן. - תגובה
ד``ר יזהר שוחט07/02/2013פטריה אינה גורם מסרטן והיא קיימת על הלשון ב99% מהאוכלוסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוקטור יקר,
דליה07/02/2013תןדה ענקית. נירגעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה על הלשון
טלי11/02/2013ד''ר יזהר שוחט שלום!
אני חושבת שיש לי פיטריות על הלשון. על מנת להיות בטוחה ביקרתי אצל הרופאת משפחה והיא המליצה לי על תרחיץ פה בשם "ניסטטין". השתמשתי בתרופה זו למשך כחודשיים והפסקתי משום שראיתי שהיא לא משפרת את המצב. בקרתי גם אצל אף אוזן גרון והוא ציין כי יש לי פטריה ואלי למרוח משחת ג'ל בשם "דקטרין". השתמשתי בג'ל הזה למשך כשלושה חודשים אך לצערי גם זה לא עזר. החלטתי לעשות בדיקה אצל רופאת עור והיא עשתה לי בדיקה של משטח לשון. לאחר שהבדיקה חזרה מהמעבדה נמסר לי מרופאת העור כי אין לי גידול של פטריות אלא זה משהוא אחר ושאלי לעשות בדיקה אצל רופא שיניים. אני פונה אלייך כי אני עייפתי כבר מכול הנסיונות שאני עוברת. אני מרגישה שאין כתובת מתאימה שיכולה לסייע לי בבעיה. אבקש ייעוץ מימך מה עלי לעשות בנידון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה על הלשון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט15/02/2013אנא גשי לבדיקת מומחה ברפואת הפה. תוכלי למצוא את רשימת המומחים באתר משרד הבריאות או באתר ההסתדרות לרפואת שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)