פיטריה על הלשון וסרטן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטריה על הלשון וסרטן.
    דליה
    07/02/2013

בביקור אצל רופא אאג עקב פיצעונים מכאיבים על הלשון נאמר לי שיש על הלשון פטריה.
    ושיש למרוח ארבע פעמים ביום ג'ל דקטרין למשך שבוע. חלה הקלה לאחר יומיים שלושה . הטיפול אינו נוח בלשון המעטה כי אני לא נמצאת הרבה בבית במשך היום.
    שאלתי היא אם ביגלל הזנחה בטיפול הפטריה יכולה להפוך למסרטנת. עליי לציין כי
    אני חשה הקלה במצב הלשון אך אני עדיין מודאגת מהתהליך.
    תודה על תשובה מהירה.
    דליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטריה על הלשון וסרטן.

הוספת תגובה

• פיטריה על הלשון וסרטן. - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    07/02/2013

פטריה אינה גורם מסרטן והיא קיימת על הלשון ב99% מהאוכלוסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דוקטור יקר,

דליה
    07/02/2013

תןדה ענקית. נירגעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה על הלשון

טלי
    11/02/2013

ד''ר יזהר שוחט שלום!
    אני חושבת שיש לי פיטריות על הלשון. על מנת להיות בטוחה ביקרתי אצל הרופאת משפחה והיא המליצה לי על תרחיץ פה בשם "ניסטטין". השתמשתי בתרופה זו למשך כחודשיים והפסקתי משום שראיתי שהיא לא משפרת את המצב. בקרתי גם אצל אף אוזן גרון והוא ציין כי יש לי פטריה ואלי למרוח משחת ג'ל בשם "דקטרין". השתמשתי בג'ל הזה למשך כשלושה חודשים אך לצערי גם זה לא עזר. החלטתי לעשות בדיקה אצל רופאת עור והיא עשתה לי בדיקה של משטח לשון. לאחר שהבדיקה חזרה מהמעבדה נמסר לי מרופאת העור כי אין לי גידול של פטריות אלא זה משהוא אחר ושאלי לעשות בדיקה אצל רופא שיניים. אני פונה אלייך כי אני עייפתי כבר מכול הנסיונות שאני עוברת. אני מרגישה שאין כתובת מתאימה שיכולה לסייע לי בבעיה. אבקש ייעוץ מימך מה עלי לעשות בנידון?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה על הלשון - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    15/02/2013

אנא גשי לבדיקת מומחה ברפואת הפה. תוכלי למצוא את רשימת המומחים באתר משרד הבריאות או באתר ההסתדרות לרפואת שיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו