ביופסיה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופסיה..
    מיכל
    11/03/2008

שלום,
    אני בת 26 - בריאה בד"כ..
    מבדיקת CT בראש לפני כחודש בעקבות נפילה התגלה אצלי משהו חריג בסינוסים.
    לאחר ייעוץ בא.א.ג - אין קשר..וגם לאחר צילום פנורמי לא ממש הבינו מה זה.
    2 הרופאים שהייתי אצלם (פה ולסת) המליצו לעשות ביופסיה שתקבע האם זה כלום או חלילה משהו מסוכן ..
    אלמלא העובדה שמדובר בניתוח עם הרדמה מלאה ואשפוז של יומיים יתכן ולא הייתי נלחצת.
    אולם בגלל זה אני חוששת עד מאוד מהבדיקה..וכמובן מתוצאותיה.
    שאלתי היא האם מוכר מקרה שכזה/כמה זמן תהיה נפיחות בפנים והאם לדעתך ייעוץ נוסף יכול לסייע.
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביופסיה..

הוספת תגובה

• ביופסיה

ד``ר יזהר שוחט
    11/03/2008

שלום מיכל
    ללא בדיקת כל החומר הרפואי לא ניתן לתת תשובה רצינית אולם אם נבדקת ע"י 2 מומחים לכירורגיה והמלצתם היתה ביופסיה הרי שנראה לי כי כדאי לקבל את נמלצתם ולעבור את התהליך על מנת לברר את מקור הנגע למרות אי הנעימות הכרוכה בכך. הפיחות בפנים נמשכת ימים ספורים 2-4 ולאחריהם דועכת מהר יחסית כך שאין סיבה להיות מוטרדת בגינה.
    בהצלחה
    ד"ר יזהר שוחט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה

מיכל
    12/03/2008

לד"ר שוחט שלום,
    ראשית תודה רבה על התגובה.
    שאלה אחרונה ברשותך: יש סיכוי שמקור הבעיה בשיניים (אם אביא עימי לבדיקה נוספת צילום פנורמי??) או שקשור לניתוח פלסטי באף?/לדימומים מפצע מזה שנים באף?
    תודה רבה וסליחה על ההטרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו