מפרק לסת ימני שבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרק לסת ימני שבור
    פאבלו
    17/02/2013

שלום שמי פאבלו כשהייתי ילד בן 16 לפני 8 שנים קבלתי בעיטה לפנים באותו הרגע חשבתי שנשברו לי השניים. הובאתי לבית חולים בשעות הלילה ביצעו לי צילום פנורמי אמרו שזה בסדר ושלחו אותי הביית בהיותי במצב בבקושי יכולתי לפתוח את הפה ולא הייתה לי נעילה תקינה בשניים לאחר כחודש המצב השתפר יכולתי לאכול הכל כביכול הסתדר אך מאז יש לי קליקים מאוד חזקים בלסת משני הצדדים וכאבים מאוד חזקים ואין לי סימטריה בפנים לצורך בדיקה נסעתי למומחה פה ולסת לאחר ביצוע CT amry הוסבר לי שהמפרק לסת שבור ולא יושב במקומו הרצוי כמו כן באזור הלסת התחתונה מצד ימין ליד האוזן העצם עקומה לכן יש אסימטריה בפנים הוא סירב לבצע ניתוח והמליץ לי סד לילה כדי להקטין את הכעבים איני מרוצה מהתשובה שקיבלתי אני לא יודע מה לעשות לגשת למומחה נוסף לצורך התייעצות? האים בעט ביצוע ניתוח פה ולסת אפשר לסדר את הכעבים ולעשות כך שהפנים שלי היו סמטרים ? תעזרו לי בבקשה. . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפרק לסת ימני שבור

הוספת תגובה

• מפרק לסת ימני שבור - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    19/02/2013

מומלץ כי תיבדק במסגרת מרפאת פה ולסת באחד מבתי החולים שם ישקלו את הצורך בניתוח והיכולת לתקן את האסימטריה והכאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפרק לסת ימני שבור

פאבלו
    19/02/2013

אני הייתי בהדסה עין כרם אצל פרופסור אים אתה יכול להמליץ לי על פרופסור שמתמחה בתחום אני ישמח אולי אצלכם במחלקה בתל השומר ? או בקליניקה פרטית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו