נפיחות אחרי כריתת מוקוצלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות אחרי כריתת מוקוצלה
    YP
    23/03/2013

ד"ר שלום,

לפני 4 ימים עברתי כריתה של מוקוצלה בשפה התחתונה.

למחרת הכריתה השפה התנפחה בצורה מפחידה, ולמחרת זה התחיל לרדת לאט, ועדיין ממשיך במגמה, אך הנפיחות לא ירדה לגמרי. האם זה נורמלי ? דבר שני, כשאני נוגע עם האצבע בשפה, מבחוץ, זה מרגיש כאילו רדום כזה, האם זו תחושה שנובעת מהנפיחות במקום ? חשוב לציין שלא הרגשתי דבר בעת הכריתה שהיתה עמוקה יחסית, ואילו עכשיו כשאני מזיז או נוגע אני כן מרגיש כאב, כלומר הזריקת הרדמה מן הסתם כבר לא עובדת. ושאלה אחרונה, האם העובדה שלא לקחתי ולו כדור אחד נגד כאבים אומרת שהיה לי מנתח טוב, או שחלילה ההרדמה לא ירדה לגמרי ויש בעיה ? (כאמור כשאני עושה תנועה או משהו אני מרגיש כאב, ושעתיים אחרי הכריתה הרגשתי קצת כאב במקום שבו קיבלתי את הזריקה שהיתה כואבת, אבל זה חלף ללא משכבי כאבים אחרי שעה בערך).

תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

YP
    24/03/2013

הבנתי מהמנתח (שהינו בכיר ביותר) שתחושת ה - "רדימות" נובעת מכך שיחד עם המוקוצלה שהוצאה, אין מנוס מלהוציא כמה עצבים קטנים. הבנתי שעם הזמן זה יסתדר. רציתי לשאול על כמה זמן, בהערכה גסה, אנחנו מדברים ? שבועות, חודשים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    05/04/2013

מדובר על תקופה של חודשים בודדים
    התיאור נשמע כמהלך החלמה צפוי ותקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו