פגיעה בעצב בעקבות עקרית שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בעצב בעקבות עקרית שן בינה
    דנה
    23/03/2008

עקרתי שן בינה תחתונה (מס' 48) ומאז העקירה איבדתי תחושה בשפה התחתונה, הסנטר וחלק מהלחי. בבדיקה של רופא נאמר לי שבמהלך העקירה הייתה פגיעה בעצב.
    יש לי שתי שאלות:
    1. לפני העקירה רופא השיניים עשה לי צילום מקומי ולא צילום פנורמי והרופא שבדק אותי לאחר העקירה אמר לי שחייבים לראות צילום פנורמי שנעשה לפני העקירה מה ההבדל בין צילום פנורמי לצילום מקומי והאם באמת רופא חייב לעשות צילום פנורמי לפני עקירת שן בינה תחתונה.
    2. הרופא שבדק אותי לאחר העקירה אמר לי לחכות חודש וחצי ואם התחושה לא חוזרת אז לחזור אליו ולעשות צילום סי.טי. האם זה הגיוני לחכות חודש וחצי והאם אין משהו שאפשר לעשות כבר עכשיו כדי לבדוק את חומרת הפגיעה בעצב?
    בתודה מראש
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה עצבית

ד``ר דניאל ניצן
    24/03/2008

שלום דנה
    1. מבצעים צילום פנורמי לשיני בינה כתלות במיקום ועמדת השן - לא תמיד צריך צילום כזה.
    2. אם יש פגיעה עצבית - לצערנו אין טיפול שיכול לעזור. צריך להמתין ולקוות שהפגיעה היא הפיכה.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו