קנאקים בעת אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאקים בעת אכילה
    דורון
    29/07/2013

שלום רב, שמי דורון ואני בן 30.
    מזה שנים אני מרגיש סוג של קנאקים כשאני לועס ( גם אחרים שומעים זאת) לאחרונה גם בעת דיבור אני מרגיש כי אני צריך לסדר או להזיז את הלסת בכדי שאדבר בצורה תקינה. העניין של הדיבור עלה רק לאחר טיפול שיגרתי אצל רופא השיניים כשהתבקשתי לסגור את הפה הוא שם לב לתזוזה של הלסת המלווה ברעש וביקש שאבדוק העניין. מהרגע שהוא אמר לי לגבי העניין אני מתעסק בזה ומרגיש כאבים או אי נוחות בדיבור שמעולם לא הרגשתי בעבר.
    אם לאמר את האמת במשך שנים יש לי את הרעשים באכילה. חשוב לציין שאני לא מוגבל בדיבור או פיהוק או פתיחת הפה במלואו יתרה מכך אני זמר ואף פעם זה לא היה בעייתי..
    האם לדעתך זהו סימפטום של חרדה בעקבות הבחנת הרופא? או באמת משהו המצריך טיפול מידיי?? יכול להיות שזהו דבר חולף שמדי פעם מורגש יותר או פחות?
    אם כן מהו הטיפול הטוב ביותר עבור בעייה כזו.
    מחכה לתשובה בהקדם, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאקים בעת אכילה

הוספת תגובה

• קנאקים בעת אכילה - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    07/08/2013

שלום

הקליקים הם ביטוי לשחיקה בפרקי הלסת.
    לצורך קבלת טיפול - אנא פנה למרפאה לפרקי הלסת באוניברסיטת תל אביב או בהדסה בירושלים.

בריאות
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו