מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני עומד לעבור ניתוחאידלמן31/08/2013
שלום אני עומד לעבור ניתוח שטיפת מפרקי הלסת בצד ימין.כנראה בהרדמה מקומית ויש לי הרבה שאלות.
כמה כואב הניתוח?כמו טיפול שורש?כואב יותר בהרדמה מקומי מהרדמה מלאה או שאין קשר?עושים הרדמות איזוריות בניתוחים כאלו?
מה ההבדל בין לידוקאין לבין בופיווקאין?זה נכון שנותנים גם קוקאין בזריקת הרדמה לפעמים?
איזה משככי כאבים נותנים אחרי הניתוח בד"כ?גם מורפיום אם צריך?
אני סובל מרגישות לכאב במיוחד בטיפפולי שינים ואלרגי לתרופות כאבים נוגדי דלקת ואקמול ואופטלגין בד"כ לא עוזרים לי.
עוד שאלה:לקחת ונטולין לפני הניתוח אם יש אסטמה?ואם אני גם מקבל תרופות כרוניות ,אז נותנים אותם בזריקה ממש לפני הניתוח או נותנים כרגיל בכדורים?
המרדים לא הסביר כלום ואמר שיחליטו הכול ביום הניתוח-איזה הרדמה,כמה זמן ניתוח ,איזה משככים -זה הגיוני???
כמעט ולא חתמתי על טופס הסכמה לניתוח!
תודה מראש על כול השאלות):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עומד לעבור ניתוח - תגובה
ד``ר יזהר שוחט02/09/2013שטיפה ניתן לבצע בהרדמה מקומית או כללית בהתאם להחלטת הרופא המטפל.
היות והמקום מורדם אין תחושת כאב ולאחר הטיפול ניתן להיעזר במשככי כאבים כמו אדוויל או נקסין. לגבי התרופות הכרוניות יש להתייעץ עם הרופא המטפל באם נדרשת הפסקה או שינוי בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי לגמרי
אידלמן03/09/2013תודה אבל לא ענית לי על הרבה מהשאלות-
1.כמה כואב הניתוח?כמו טיפול שורש?
2.כואב יותר בהרדמה מקומית מהרדמה מלאה ,או שאין קשר?
3.עושים הרדמות איזוריות בניתוחים כאלו?
4.אדוויל לא עוזר לי אחרי טיפולים אז אם צריך -יתנו תרופות נרקוטיות במקרה כזה?
5.כמה זמן הניתוח עורך?המרדים לא הסביר כלום זה הגיוני???
תודה שוב מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי
אידלמן09/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי - תגובה
ד``ר יזהר שוחט13/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?