כאבים לאחר עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר עקירת שן בינה
    גדי
    01/09/2013

לפני שבוע עקרתי שן בינה צד ימין למטה. מאז אני סובל מכאבים בצד ימין. הכאבים לא נחלשים ואף התחזקו קצת ביומיים האחרונים . אני לוקח נורופן ואקמול להרגעה, והתחלתי לקחת מוקסיפן פורטה כנגד דלקת. אני מצרף תמונות של האזור. אשמח לשמוע חווד ממה שאפשר לראות בתמונות האם יש דלקת, ואיך האזור מתרפא. אצרף עוד תמונות במידת הצורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר עקירת שן בינה

הוספת תגובה

• הכאבים מקרינים לאוזן ימין וללחי

גדי
    01/09/2013

וללחי ימין, קרוב למפרק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצרף תמונה נוספת

גדי
    02/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצרף תמונה נוספת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    02/09/2013

המראה בתמונות נראה תקין אולם נדרשת בדיקתך אצל הרופא המטפל על מנת להחליט האם קיימת מכתשית יבשה - תופעה של הפרעה בריפוי איזור העקירה הגורמת לכאב עז המלווה בטעם וריח לא נעימים. במידה וכן יינתן טיפול מתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו