לסת לא סימטרית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת לא סימטרית
    אביב
    17/09/2013

שמי אביב בן 25 בריא...יש לי gummy smile שלא כל כך מפריע לי...הייתי אצל כירורג פה ולסת שהעריך לי קצת את השיניים העליונות וגם עשה לי ניתוח בשם lip lowering (הורדת שפה עליונה) שקצת שיפר את ה gummy smile...אבל הבנתי שזה לא מה שהפריע לי באמת...מה שלא יפה ולא אסתטי בפנים שלי נראה לי זה הלסת העליונה שלי שזה נראה שהיא נוטה באלכסון כלפי מטה לצד ימין ואז זה גורם לקו השיניים שלי להיות לא ישר ובכלל הלסת נראית מכוערת וזה נראה כאילו הפנים שלי בצד ימין קצת שונות מבצד שמאל...כתבתי בפורום יישור שיניים ואמרו לי שיש ניתוח של הלסת שיחתכו אותה באלכסון ואז יסדרו שהיא תהיה סימטרית...אני מצרף תמונה כדי שתביעו את דעתכם...תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת לא סימטרית

הוספת תגובה

• שכחתי משהו...

אביב
    17/09/2013

שכחתי להוסיף שהכירורג פה ולסת ראה צילום של הלסת שלי והוא אמר שלפי הצילום הלסתות שלי במקום ושלפי דעתו אני לא צריך ניתוח להעלאת הלסת כלפי מעלה...ולפני כשנה הייתי אצל אורתודנט שאמר שהשיניים שלי ישרות....האם בכל זאת ניתוח לסת שיחתכו אותה באלכסון ישפר את העיוות הזה?....אני מוסיף עוד תמונה של כל הפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי משהו... - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    19/09/2013

נראה כי ניתוח יוכל לשפר את המראה האסטטי . נדרשת בדיקתך במרפאה לכירורגיה פה ולסת באחד מבתי החולים על מנת לבצע אבחנה מדויקת ותכנון הטיפול המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ

סווטלנה
    01/11/2014

מ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו