בליטה בחיך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה בחיך
    ליבי
    06/10/2013

שלום רב לד" ר יזהר שוחט,ד"ר דרור לוין מאיכילוב המליץ לי עליך..אך התורים ארוכים ...מזה כחודשיים + יש לי מין בליטה כואבת בחיך העליון,הלכתי לרופא פה ולסת בוולפסון( נלקחה לי ביופסיה מהלשון ,לשון גיאוגרפית) הוא טען שזה " מבנה" .זה לא משהו שהיה לי פעם.השבוע הופיעה עוד בליטה קטנטנה..אני מאוד מאוד מפחדת ומתפקדת בקושי בגלל זה.שיטוט אקראי בגוגל מעלה אפשרויות מבהילות..גם רופא אף אוזן גרון טען שאינו רואה כלום..אני רואה ומרגישה! מה הסיכון לממאירות,והאם עצבם הכאב מכוון יותר לכיון שפיר? האם יתכן בגלל הקאות חוזרות ונשנות? לעצתך המלומדת אצפה בקוצר רוח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בחיך

הוספת תגובה

• בליטה בחיך - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    08/10/2013

שלום ,
    מתיאורך לא נשמע כי המדובר בתופעה המחשידה לממאירות אולם נדרשת בדיקתך והחלטה לגבי הצורך בלקיחת ביופסיה מהתפיחות בחיך. לא סביר כי מקור התפיחות הינן הקאות ולא ברור לי משאלתך מדוע נלקחה ביופסיה מהלשון כאשר תלונתך היא לגבי החיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו