יש לי כמה בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה בעיות
    מיקי
    31/12/2013

1 יש לי בלוטת רוק נפוחה מתחת ללשון בצד שמאל.
    2. מתחת ללשון עצמה ישנם כמו זקיקי עור שגדלים שנראים כמו חוטים.
    3. יש לי אפטות חוזרות במשך שנים בכל חלל הפה ואחרונה גם על הלשון, הן מאוד כואבות.
    השאלות שלי הן כדלקמן, האם כל המצב הזה יכול שנגרם מוירוס ה- HPV? האם יש לחשוש מהתפתחות של סרטן בהמשך?רופא שיניים שראה אותי וגם רופא פה ולסת טענו שככה לא נראה סרטן- בלוטה סאבלינגואלית נפוחה, אני לא כלך כך מרגיש בטוח עם התשובה הזאת. שאלה אחרונה היא האם וירוס ההרפס יכול שגורם למצב הזה והאם וירוס ההרפס יכול לגרום לנגעים דמויי אפטות בלשון? והאם נגעים אלה עלולים להיות כואבים(כי רהפס על השפה אינו כואב)?
    אשמח לקבל תשובות בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה בעיות

הוספת תגובה

• יש לי כמה בעיות - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    01/01/2014

וירוס ההרפס יכול לגרום לנגעים דמויי אפטות רק במהלך הזיהום הראשוני ולא החוזר.
    ללא בדיקה קלינית של מצב הבלוטה בשילוב עם הדמייה מתאימה לא ניתן לקבוע האם ישנו סיכון לגידול בבלוטה. מומלצת בדיקתך במרפאת פה ולסת במסגרת בית חולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיקי
    02/01/2014

תודה על תשובתך ד"ר אעשה כהמלצתך. אודה לך אם תשיב לשאלתי בנוגע ל- HPV.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו