כאבים ונפיחות בלסת כבר 3 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ונפיחות בלסת כבר 3 שבועות
    ישראל
    06/01/2014

שלום, יש לי כבר 3 שבועות כאבים ונפיחות בסמוך למפרק לסת ימין, עם קשיים בפתיחת הפה ותזוזות הלסת. נשללה בעיית שיניים או חניכיים, הופניתי למרפאת פה ולסת ונבדקתי ע"י מומחית למפרקי פה ולסת שטוענת שלא נראית בעייה במפרק. נבדקתי ע"י כירורג פה ולסת שאמר שפרוטיס ימין ללא נפיחות, הנפיחות והכאב הם באיזור אינפריורי למפרק הלסת הימני. יש לציין שבבוקר כשאני מתעורר יש לי שם כאבי תופת, ולאט לאט במשך היום ככל שאני יותר לועס זה כואב פחות, וחוזר חלילה למחרת בבוקר.
    נשלחתי לביצוע אולטרהסאונד בצד ימין של הפנים, הבעיה שהתור זה רק בעוד שבוע וחצי ואני סובל מכאבים איומים.
    השאלה שלי מה זה יכול להיות, אם זה לא בעיה במפרק ולא בלוטות רוק, ממה הנפיחות והכאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ונפיחות בלסת כבר 3 שבועות - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    11/01/2014

לא ניתן להעריך ללא בדיקתך וביצוע הדמיה כמו אולטראסאונד את המקור לנפיחות. יתכן שמקורה מהעור עצמו ויתכן שבלוטות הרוק הן הגורם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו