פצע , כיב במרכז הלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע , כיב במרכז הלשון
    ג'
    05/02/2014

שלום רב,

ברצוני להתייעץ לפני כחודשיים יצא לי פצע/כיב במרכז הלשון , זה התחיל כך: הרגשתי בלשון כאילו משהו צובט /מושך . הסתכלתי במראה ראיתי את הפצע עברו חודשיים ללא שום כאב וליד הפצע יש כמו כתם לבן .
    נשלחתי לררופאת פה וולסת .. בוצע בדיקה זומנתי לעשות ביופסיה ... הגיע הזמן לעשות את הביופסיה בדק אותי רופא ובהמלצת פרופסור מנהל המחלה של פה וולסת שאין צורך כרגע לעשות ביופסיה .. נשלחתי לעשות אולטרסונד US ולבנתיים לשים דקטרין במשך שבועים 4 פעמיים ביום....

חוששת ודואגת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע , כיב במרכז הלשון

הוספת תגובה

• פצע בלשון

ג'
    19/02/2014

למה לא מתייחסים להודעה שלי ף(((((((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע בלשון - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    22/02/2014

ללא בדיקתך והערכת מצב הכיב לא ניתן להמליץ על דרך הטיפול האפשרית . מומלצת בדיקה חוזרת אצל מומחה לכירורגיה פה ולסת אם אין הטבה במצב הכיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיב במרכז הלשון

ג
    23/02/2014

תודה רבה!

אכן אי בביקורת ממשיכה במח. פה וולסת בביה"ח ....
    אך שאלתי אם הרופא והפרופסור לאחר שהביטו ובדקו את הכיב ונכון לעכשיו שללו לעשות ביופסיה .... השאלה עד כמה אני יכולה להיות רגועה בנושא.
    יש לי חודש הבא רופא מומחה לרופאת הפה פה וולסת..
    הם טוענים שזה פטריה , האם פטריה זה מופיעה כפצע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו