פצע במרכז הלשון ממתינה לתושבתך בבקש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע במרכז הלשון ממתינה לתושבתך בבקש
    ג
    23/03/2014

ד"ר שלום ,

שוב פעם ביקרתי במרפאו פה וולסת , הפעם בדקה אותי רופאה מומחת והיא טענה שלא נראה לה שזה סרטן ואז חמישה ועוד רופא נוסף בדק אותי ושוב פעם הפקופסור משכן תשובה בערך לא נתנו. וזומנתי לפני חודש לעשות ביפסיה אך הפעם קובעים לי טור בהחלטה סופית לבצע ביופסיה.
    בדיעבד חבל שלא דרשתי מהם לבצע את הביופסיה...שאלה לי ד"ר אך מבצעים את הביופסיה מהנגע?
    מצ"ב תמונה

תודה רבה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצע במרכז הלשון ממתינה לתושבתך בבקש - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    26/03/2014

מבצעים הרדמה מקומית של האיזור וחותכים מקטע מהרקמה שנשלח לבדיקה פתלוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתגובתך המהירה

ג'
    27/03/2014

בעת ביצוע הביופסיה האם כל הלשון מורדמת ,
    האם אם הם מצאו לנכון שזה דחוף היו מבצעים את הביופסיה באותו היום ....או שאלו הנהלים במחלקות אלו...

לומר את האמת די לא ברור כלום.... אמרו לי באותו יום ( היות ואחות הראשית שקובעת את הטורים לא הייתה)

סוכם שישלחו לי הבייתה ועדיין לא קבלתי שום זימון ( שבוע עבר).

אם התמונה ששלחתי לך ברורה והאם תוכל לאבחן פחות או יותר ...היות ואני כבר שוקלת להגיע אליכם לביקורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך תודה רבה עבור היחס

ג
    27/03/2014

ולאחר שלוקחים חתיכה , תופרים...נשמע מפחיד וכואב.
    מצורף , תמונות יש באפשרותך לומר מה זה נראה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו