בעיות במפרק הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במפרק הלסת
    אנונימית
    01/05/2014

שלום, אני כבר תקופה ארוכה סובלת מתחושה לא נעימה באוזניים בדר"כ לאחר דיבור מתמשך,או צחוק..הייתי בבדיקה אצל אאג, ובדיקת שמיעה ולא הצליחו לאתר בעיה.
    הפנו אותי לבדוק את מפרק הלסת ונכנסתי לכמה דקות לרופא שיניים שגם למד פה ולסת, הוא לחץ על המפרקים ביקש שאפתח ואסגור את הלסתות וקבע שיש בעיה במפרקי הלסת ושהרבה סובלים מזה ואין טיפול אלא רק ניתוח. התעקשתי שמאוד מפריע לי התחושה הלא נעימה באוזניים ושאני מאוד סובלת והוא הציע סד לילה.

נראה לי קצת לא הגיוני שהבדיקה ערכה מס' שניות שבה הוא קבע שישנה בעיה, וקראתי באינטרנט שיש טיפולי פיזיותרפיה וטיפול תרופתי, ושצריך לבדוק את המנשך וכו' .. נראה לכם הגיוני שככה הוא קבע והציע סד לילה כפיתרון יחיד? או שעדיף ללכת לייעוץ אצל רופא פה ולסת אחר ?

והתייעצות נוספת, הייתי חורקת שיניים במודע כדי לנסות וליישר אותם (עד כדי מצב של שיוף חלק מהשיניים) מאז שקראתי שזה משפיע על מפרק הלסת והאוזניים הפסקתי ואני לא יודעת אם אני חורקת בלילה, מה שכן לפעמים אני מתעוררת בבוקר עם ההרגשה הלא נעימה באוזניים זה יכול להביע על חריקת או נעילת שיניים בלילה? והאם כי לבקש את סד הלילה בלי שום קשר לטיפול במפרקי הלסת ?
    חשוב לציין שבנוסף להכל יש לי שיניים דיי עקומות ואני דיי בטוחה שיש בעיה במנשך כי אני רוב הזמן עם עם לסתות רפויות כי לא נוח לסגור אותם אז אני רוצה להתחיל יישור שיניים, זה יכול לעזור לבעיה באוזניים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במפרק הלסת

הוספת תגובה

• בעיות במפרק הלסת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    09/05/2014

מומלצת בדיקה יסודית אצל מומחה בנושא. אכן סד לילה הוא לעיתים הפיתרון הראשוני המוצע אולם ישנם טיפולים נוספים לאו דווקא ניתוחיים כמו שציינת הכוללים פזיותרפיה ותרופות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו