פצעים בפה במשך כמעט שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים בפה במשך כמעט שנה
    חסויה
    18/05/2014

לרופאים שלום רב,

יש לי פצעים בפה באופן רצוף בסביבות שנה. לפעמים זה פצעים קטנטנים על הלשון שמאוד מכאיבים, וכעת יש גם פצע גדול במיוחד בדופן השמאלית של הלשון, מאחור.

במשך שנים אני סובלת מצמא מוגבר, אך בשנתיים האחרונות התחלתי לקבל תרופות לבעיות במערכת השתן, שהגבירו במיוחד את היובש, עד כדי כך שלפעמים באמצע הדיבור יש הרגשה שהגרון נדבק לי והשפתיים נתקעות.

מקפידה על צחצוח שיניים פעמים ביום.
    מנסה להיעזר במשחת ה-SOS BUCUL - אך זה לא עוזר לי.

ברצוני לדעת האם זה יכול להעיד על איזושהי מחלה?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בפה במשך כמעט שנה

הוספת תגובה

• שאלה שלא נענתה

אנונימית
    21/05/2014

לרופאים שלום,

אשמח לתשובה.

לעת עתה רופאת המשפחה לא יודעת למה לקשר את זה, ובנוסף, גם רופא אוזן גרון לא יודע איך לענות לי על זה, מה עוד שבזמן הביקור אצלו הוא לא הצליח לראות פצע.
    בינתיים החמרה בגודל הפצעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בפה במשך כמעט שנה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    10/06/2014

יובש בפה עקב תרופות יכול להוביל להופעת פצעים בחלל הפה. מומלצת בדיקה אצל מומחה ברפואת הפה לאיבחון מקור הפצעים וטיפול מתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו