לשון שעירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון שעירה
    שלו אילנה
    31/05/2014

שלום רב, לפני כשבועיים השתשמתי בקטרים לטיפול בפטריה בלשון, הלשון נראה כרגע במצב הרבה יותר טוב, אך יש לי מעין שערות קטנות ( אין לי תיאור טוב יותר) על כל הלשון ובנוסף בבסיס הלשון ממש ישנו עדיין חיפוי לבן אך ממש צריך להוציא את כל הלשון החוצה כדי לראות אותו, זה ממש ממש בסופה. רציתי לדעת מה גורם לשערות הקטנות האלו והאם החיפוי הלבן מעיד על כך שלא התרפאה הפטרייה? יש לציין שאני מעשנת. אודה לך על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשון שעירה

הוספת תגובה

• תיקון

שלו אילנה
    31/05/2014

דקטרין גל*

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון שעירה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    10/06/2014

הדבר נובע ממבנה אנטומי של הלשון ולא מעיד על זיהום או פטריה. מומלץ ציחצוח של גב הלשון עם מברשת השיניים במשך כשבועיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון שעירה-שאלה נוספת

אילנה שלו
    10/06/2014

אני ממחצית את הלשון באופן קבוע אך ״השערות״ הקטנות לא יורדות. רציתי לדעת האם זאת פשוט הצורה האנטומית של הלשון שלי. קראתי באינטרנט שישנם מקרים של התארכות פקעיות הלשון ולכן המראה הפרוותי. ושפשוט זה יהיה כך תמיד... אודה לך על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו