בעיות עם הלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם הלשון
    חן
    30/06/2014

שלום,פניתי בעבר לפורום ואשמח לדעה בקשר לממצאים החדשים.בן 20 לא מעשן,מזה חמישה חודשים הלשון שלי לבנה לגמרי(ראה תמונה).בגירוד עם מנקה לשון אני רואה שיוצא כמו נוזל לבן כזה.פניתי לשלושה רופאי:רופא משפחה,רופא כללי נוסף ורופא שיניים-כל השלושה אמרו שהם לא רואים בלשון משהו בעייתי.
    אין לי כאב בלשון ואם אני לא חושב על זה זה לא מעסיק אותי בכלל ובכל זאת מטריד אותי שאולי מדובר במשהו מסוכן.עשיתי נוסף ליעוץ עם הרופאים US של בלוטות תת לסטיות שנראו לי מעט נפוחות אך האולטרסאונד יצא תקין.בדיקות דם כלליות יצאו תקינות גם כן.מרגיש בסדר גמור.
    יש לי תור ל-אאג אבל הוא רק לעוד חודש ותור למומחה פה ולסת רק בתחילת ספטמבר,האם מניסיונכם כדאי לחכות עד אז?יכול להיות שמדובר במשהו מסוכן?האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להפטר מהמצב הלא נעים הזה?

**מעט הצהוב שמופיע לקראת סוף הלשון לא קיים במציאות,כנראה מדובר בלכלוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם הלשון

הוספת תגובה

• נשללה פטרייה בשני משטחים שונים

חן
    30/06/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשללה פטרייה בשני משטחים שונים - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    03/07/2014

לא נראית סיבה לדאגה או דחיפות בבדיקתך. מומלץ כי תפנה למומחה ברפואת הפה לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמע

רן
    14/05/2015

יש לי בדיוק.. אבל בדיוק אותו דבר... בדקו לי קנדידה במשטח לשון ויצא תוצאה של צמיחה דלה, קיבלתי לזה משחה שלא באמת עשתה כלום והלשון עדיין ככה.. גם מרגיש בסדר גמור והכל טוב אצלי.. גם בדיקות דם הכל תקין.
    אני אשמח לדעת מה קרה אצלך בסוף והאם זה בסדר כי הלשון שלי נראית בול כמו שלך וגם אני כבר איזה שבועיים עם זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו