מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בלשון לנוכח ממצאים בצוואר הרחםד``ר דניאל ניצן22/07/2014
לאחר מגע מיני לא מוגן גם וגינלי וגם אוראלי לפני שמונה חודשים עם בחור שבדיעבד לא הייתי צריכה לסמוך עליו
מיד אחרי החלו לי כאבים באזור המפשעה מלווה בהפרשות
בבירורים מתחום בגינקולוגיה שלא העלו שום חשד עד שהגעתי לבדיקת קולפוסקופיה (התעקשתי לאחר שפאפ יצא תקין) התגלו 2 תאי אפיתל לא תקינים נלקח ביופסיה
כנראה קשור לhpv זן 35 שנמצאתי חיובית (לאחר בדיקה פרטית)
וכאן מגיע השאלה שלי למומחים מנהלי בפורום/
מאז הגילוי של הhpv הארור החלו לי גילויים בתחום הפה
1. בחך העליון מוך לשן נהיה לי פצע כואב מעט שירד אך בליטה מאוד מאוד קטנה נשארה
2. לאחר שחקרתי באופן עצמאי את כל חלל הפה מצאתי בליטה קטנה בחך התחתון
3. בצד הימיני של הלשון שמתי לב לגבשושיות
שרופא פה ולסת קובע כי תקינות
4. לפני יומיים באמצע החך העליון החל לי גם כאב עם בליטה שלאט לאט יורדת
5. כאבים בלשון התחתונה שלא עובר כבר 3 ימים
הייתי בבדיקת רופא פה ולסת שאבחן את הבליטות כבליטות גרמיות ולא נראות כזיהום של hpv הייתי גם אצל רופא שיניים שלטענתו לא רואה משהו חריג
ואני שואלת לנוכח הממצאים בצוואר הרחם והממצאים הקליניים בפה האם יש פה פספוס כלשהו? מה עליי לעשות כדי לוודא את זה ? איך אני יכולה להיות רגועה שאין לי סרטן הפה חס וחלילה ?
מה עוד יכולות להיות הסיבות לסימפטומים ? ומה עושים עם הכאבים בלשון ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלשון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/07/2014גשי לבדיקת מומחה ברפואת הפה לצורך הערכת הנגעים והמלצה להמשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה בבקשה
מישהי26/07/2014מה יכולות להיות הסיבות לכאבים בלשון חוץ מסרטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה בבקשה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/07/2014סרטן הלשון לרוב אינו כואב
כאב בלשון עשוי לנבוע מזיהום ויראלי , אפטות , פגיעה בציפוי הלשון עקב חוסר בויטמינים וסיבות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הרפס בשפתיים אבל אני לא חושבת
מישהי26/07/2014שזה קשור
הכאב בלשון הוא ממוקד וחודרני כבר נבדקתי אצל רופא פה ולסת ששלל נגעים סרטנים
זה כאב שלעיתים מקרין לגרון והוא כרוני
אני חוששת שזה קשור לhpv אם כבר נבדקתי ע״י רופא פה ולסת מה השלב הבא? בנתיים סובלת ומודאגת
לפעמים גם קושי בבליעה שאני לא יודעת אם נובע מחרדה או מקושי אמיתי
בבקשה תנסה לעזור לי בהכוונה לאיך צריך לבדוק.
כואב לי :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?