לשון שחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון שחורה
    חן
    29/07/2014

מזה 5 חודשים יש לי לשון בעלת מרקם מחוספס,לאחר בדיקות ששללו קנדידה נאמר לי שמדובר בלשון שחורה-אם כי הגוון הוא לבן-אפור ויש פס מעט מוגבהה במרכז הלשון.הייתי כבר אצל שלושה רופאים (2 כללי ורופא שיניים).כולם אמרו אותו הדבר.
    נוסף לכך יש לי בלוטות מתחת ללסת שדי נפוחות ומקבועות(ללא כאב או עוד סימנים),הלכתי לאולטרסאונד כי מאוד נבהלתי מזה אבל אמרו שהמרקם אחיד ויש עדות ללימפומדטיה קלה.כלומר הדבר ככל הנראה קשור למצב הזהומי על הלשון.
    הבנתי שהדבר שיש לי בפה נובע משיבוש האיזון בפלורת הפה,האם יש דרך שידועה לכם שאפשר לאזן את הפלורה חזרה.
    חשוב לציין כי כל הדבר הזה התחיל לאחר שלקחתי אנטיביוטיקה ליותר מחודש(האנטיביוטיקה נלקחה לפני חצי שנה לערך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשון שחורה

הוספת תגובה

• לשון שחורה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    01/08/2014

מומלצת בדיקתך אצל מומחה ברפואת הפה שיבחן את הלשון ובהתאם לממצאים יתאים טיפול יעיל. יש לבדוק את הגורם לנפיחות בבלוטות התת לסתיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו