מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בלסת שמאלליא03/08/2014
שלום לכם
מזה תקופה שאני מרגישה (ניתן להבחין) שצידי הפנים שלי אסימטריות , כלומר לסת צד שמאל שלי נפוחה יותר מצד ימין , יש לי מבנה פנים עם עצמות לסת בולטות (איפה שנגמרת האוזן) פניתי לרופא משפחה שטען שאינו מבחין במשהו חריג ושזה אסימטריה ממש קטנה , עשיתי צילום פנורמי ורופא שיניים טען שזה לא קשור לשיני בינה ואף אינו רואה סימן לצמיחתם של שיני בינה בזמן הקרוב , פניתי לרופא פה ולסת בחיפה שאמר לי יכול להיות שאני לועסת על צד שמאל יותר מצד ימין מה שגרם לשריר לגדול שם , כל הבדיקות האלה עשיתי לפני 4 חודשים וכבר כמה ימים מרגישה רגישות בצד הזה של הלסת היותר גדולה .. אפילו לפעמים כאב ודקירות (נסבל) אבל השקט הנפשי שלי חזר להשתולל , אני כל הזמן מתעסקת עם המראה לבדוק את הגודל וממש חרדה שאולי יש לי גידול שם או שיש בעיה בבלוטת הרוק .. אני ממש בלחץ ולא מתפקדת.
בת 22+ תינוקת
אודה להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
ליא03/08/2014באותו צד של הצד הנפוח יותר יש בלוטת לימפה קטנטונת שהרגשתי במקרה ממש מעל עצם הלסת.. רופא משפחה בדק ואמר שזה בלוטת לימפה קטנה ואין מה להתייחס..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות בלסת שמאל - תגובה
ד``ר יזהר שוחט06/08/2014לא ניתן להתייחס ללא בדיקת הקלינית ובדיקת הצילומים הרלוונטים. ממליץ כי תפני שוב לבדיקת מומחה בכירורגיה פה ולסת שיעריך האם קיימת אסימטריה ומה מקורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?