פצע בשפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בשפה
    ניר
    01/09/2014

שלום
    לפני כמה ימים הופיע לי פצעון בשפה העליונה, אבל מבפנים. דמוי "ח'צקון" - כלומר עם נקודה לבנה וקצת מלא (לא אפתה) מזה כמה שנים יוצא לי פעם בכמה זמן פצעון,אני לוחץ עליו, מתוכו יוצא קצת לבן וזהו, הפעם אתמול בלילה(אחרי יומיים שהופיעה הפצעון) התנפחה לי השפה העליונה בצד אחד, ובבוקר לאחר כמה שעות התנפח לי גם הלחי ואני מרגיש נפיחות גם באף. הייתי בבוקר במיון ושלחו אותי ל 2 רופאים. תחילה בדק אותי רופא פה ולסת, והוא אמר שהוא מרגיש את הפצע. אבל בגלל שהאזור נפוח,שאעשה שטיפות עם חומר שנתן לי, ושזה אולי תחילתה שלדלקת. ושעוד 10ימים אגיע,ואם יהיה הפצע עדיין ישלחו אותו לביופסיה. לאחר מכן הונפתי לאף אוזן גרון- לאחר שנייה שהסתכל-הוא קבע שזה וירוס, ואמר לי שזה יעבור לבד. 2 הרופאים לא הכירו בתיאור שלי לגבי "הח'צקונים בפה" ואמרו שלא יודעים על בעיה כזאת, האם אתהי ודע למה הכוונה בתיאור שלי? לי יש הרגשה שאולי זה זיהום מכך שנגעתי בפצע (הבדיקות דם לא העידו על זיהום)
    הודה להתייחסותך
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בשפה

הוספת תגובה

• פצע בשפה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    02/09/2014

לא מובן מתיאורך מה הגורם. מומלץ כי בגמר השלב החריף תיגש לבדיקת מומחה ברפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה +שאלה נוספת

ניר
    02/09/2014

תודה על התשובה
    נקבע לי תור בבית חולים עוד 8 ימים.
    הנפיחות ירדה. אבל נשאר לי כמו פצע מתחת לעור בשפה, בנוסף מהיום הופיע לי על הלסת
    כמו גולה :( האם כדאי לזרז הבדיקה? זה מאוד מלחיץ אותי ממה שאני קורא ברשת
    כמו כן אני מעוניין לגשת לרופא מומחה, הבעיה היינה בוודאות פה לסת? (במיון גם הפנו אותי לאף אוזן גרון-שהוא טען שזה וירוס)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה +שאלה נוספת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    02/09/2014

לא נשמע מהתיאור כי יש סיבה להילחץ ולהקדים את הבדיקה. מומלצת הבדיקה בפה ולסת שבמידת הצורך יערב אא"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על התשובות

ניר
    03/09/2014

:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לדר שוחט

ניר לאור
    12/09/2014

לאחר בדיקת א.א.ג בפה ובמקרוסקופ ובדיקת מומחה פה ולסת אין נגעים פתולוגיים ואין צורך בביופסיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו