מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע בשפהניר01/09/2014
שלום
לפני כמה ימים הופיע לי פצעון בשפה העליונה, אבל מבפנים. דמוי "ח'צקון" - כלומר עם נקודה לבנה וקצת מלא (לא אפתה) מזה כמה שנים יוצא לי פעם בכמה זמן פצעון,אני לוחץ עליו, מתוכו יוצא קצת לבן וזהו, הפעם אתמול בלילה(אחרי יומיים שהופיעה הפצעון) התנפחה לי השפה העליונה בצד אחד, ובבוקר לאחר כמה שעות התנפח לי גם הלחי ואני מרגיש נפיחות גם באף. הייתי בבוקר במיון ושלחו אותי ל 2 רופאים. תחילה בדק אותי רופא פה ולסת, והוא אמר שהוא מרגיש את הפצע. אבל בגלל שהאזור נפוח,שאעשה שטיפות עם חומר שנתן לי, ושזה אולי תחילתה שלדלקת. ושעוד 10ימים אגיע,ואם יהיה הפצע עדיין ישלחו אותו לביופסיה. לאחר מכן הונפתי לאף אוזן גרון- לאחר שנייה שהסתכל-הוא קבע שזה וירוס, ואמר לי שזה יעבור לבד. 2 הרופאים לא הכירו בתיאור שלי לגבי "הח'צקונים בפה" ואמרו שלא יודעים על בעיה כזאת, האם אתהי ודע למה הכוונה בתיאור שלי? לי יש הרגשה שאולי זה זיהום מכך שנגעתי בפצע (הבדיקות דם לא העידו על זיהום)
הודה להתייחסותך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בשפה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט02/09/2014לא מובן מתיאורך מה הגורם. מומלץ כי בגמר השלב החריף תיגש לבדיקת מומחה ברפואת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה +שאלה נוספת
ניר02/09/2014תודה על התשובה
נקבע לי תור בבית חולים עוד 8 ימים.
הנפיחות ירדה. אבל נשאר לי כמו פצע מתחת לעור בשפה, בנוסף מהיום הופיע לי על הלסת
כמו גולה :( האם כדאי לזרז הבדיקה? זה מאוד מלחיץ אותי ממה שאני קורא ברשת
כמו כן אני מעוניין לגשת לרופא מומחה, הבעיה היינה בוודאות פה לסת? (במיון גם הפנו אותי לאף אוזן גרון-שהוא טען שזה וירוס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה +שאלה נוספת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט02/09/2014לא נשמע מהתיאור כי יש סיבה להילחץ ולהקדים את הבדיקה. מומלצת הבדיקה בפה ולסת שבמידת הצורך יערב אא"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על התשובות
ניר03/09/2014:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לדר שוחט
ניר לאור12/09/2014לאחר בדיקת א.א.ג בפה ובמקרוסקופ ובדיקת מומחה פה ולסת אין נגעים פתולוגיים ואין צורך בביופסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?