פצע מוזר בלחי הפנימית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע מוזר בלחי הפנימית
    בתאל
    05/09/2014

היי אני ממש בלחץ הופיע לי פצע ממש מוזר בלחי הפנימית בצבע שקוף קטן שכאשר פיצצתי אותו ירד לי דם והוא נעלם לחלוטין וכעבור יומיים חזר בשנית זה נראה כמונכיפה שקופה כזו שמלאה במים בפעם השניה לא נגעתי בו והוא נעלם שוב לקראת הערב והיום הבחנתי שהפעם הוא הופיע אך בצורה יותר אדומה פחות שקוף.. אני ממש לחוצה! רופא השיניים אומר שהוא חושב שיוצאות לי שיני בינה ובגלל זה השן האחרונה העליונה בפה נושכת את העור כתוצאה מסגירה השינים התחתונות והעליונות כי הפצע יוצא בדיוק בחיבור מאחורה של שני הלסתות אבל אני לא חושבת שזה הכיוני זה לא נראה פצע של נשיכה וזה גם לא כואב והוא כבר נעלם וחוזר 4 פעמים בתדירות של יום יומיים .. עד שאצליח להזמין תור לרופא פה ולסת לקבלת אבחנה מאחר והפצע נעלם כל הזמן וזה בעייתי לתפוס רופא בדחוק ביום שהפצע יוצא בו כדי שיוכל לאבחן אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד אם זה נראה כמו נגע ולא כמו סתם פצע.. אני מיואשת!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע מוזר בלחי הפנימית

הוספת תגובה

• תמונה

בתאל
    05/09/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    06/09/2014

אכן זה נראה כמו פצע נשיכה אולם נדרשת בדיקה קלינית של המקום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו